Erman Toroğlu, Alanyaspor - Fenerbahçe maçı hakkında kritik değerlendirmeler dde bulundu

Fenerbahçe'nin Alanyaspor deplasmanından 5-2'lik galibiyetle ayrılmasının ardından ünlü yorumcu Erman Toroğlu, yaptığı değerlendirmelerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

14.03.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-16:08)
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Alanyaspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, zorlu deplasmandan 5-2'lik skorla üç puanla ayrılmayı başardı. Geçtiğimiz hafta Kadiköy'de Trabzonspor ile berabere kalan Fenerbahçe, bu hafta aldığı sansasyonel galibiyet ile birlikte taraftarlarını güldürdü.

Erman Toroğlu'ndan çarpıcı yorum!

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Alanyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasının ardından Sabah Gazetesi'nde yapmış olduğu değerlendirmelerde ;


' 2-0 Fenerbahçe önde, 'Maçı rahat bitirir' diyor insan. Ama Alanya son bir gayretle maça asılıyor; 2-2. Fenerbahçe 2-0 öndeyken ve 2-2 olduğu ana kadar sahada 10 kişi. Çünkü Mesut'un ismi var cismi yok. Spiker bağırıyor bilmem kaç tane pas attı isabetli falan. Valla babam yaşasaydı o da atardı, soldan sağa at, sağdan sola at. İsmail ne zaman 'yeter artık' diyor, genç Kanarya'yı alıyor ve Fenerbahçe ötmeye başlıyor. Oynadığı kısa sürede bu çocuk gol atıyor, golden de öte harika bir asist yapıyor. Bir asist ancak böyle yapılır. Arkadaşının kafasına, daha top kendine geldiği zaman işaret ediyor 'Senin kafana atacağım' diye. Sarı-lacivertlilerde İsmail geldikten sonra kademe kademe bir iyileşme var. Yardımlaşma arttı, iİleriyle geri arasındaki mesafe kısaldı. Şunu da yazmadan geçemeyeceğim; Altay çok çok iyi bir geri dönüş yaptı. Bir kaleci için böyle bir sakatlık ve aradan sonra bu performans zor olur. Alanya eski Alanya değil. Tabi çok futbolcu verdiler. Tamam ama Alanya'nın futbolu ilerleyeceğine geri gidiyor. Yine de aldıkları puan iyi. Ama dikkat edin çözüldükleri zaman çok gol yiyorlar. Hakem bu kadar olaydan sonra tedirgin bir maç yönetti. Net penaltıyı veremedi, VAR verdi. Burada enteresan bir şey var; VAR'da kim var? Arda Kardeşler. Peki gündüz oynanan maçta VAR'da kim vardı? Halil Umut Meler. Hani ikisi görevleri reddetmişlerdi? MHK, arı kovanına çomağı soktu. Bakalım bu yabani arılar mı birilerini sokacak yoksa arı kovanı düzgün bir hale mi gelecek göreceğiz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal