Erman Özgür Trabzonspor'un Alanyaspor Karşısındaki Oyunu Hakkında Övgü Dolu Sözler Söyledi!

Ünlü yorumcu Erman Özgür, Trabzonspor'un Alanyaspor deplasmanında aldığı galibiyet ile ilgili olarak yapmış olduğu yorumlarla büyük bir beğeni topladı.

21.02.2022-15:57 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-15:57)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, geçtiğimiz gün konuk olduğu zorlu Alanyaspor deplasmanında adeta şov yaptı. Bordo mavililer zorlu geçmesi beklenen Alanyaspor karşılaşmasının ilk 40 dakikasında tam 4 gol birden bularak maçın fişini çekmeyi başardı.

TRABZONSPOR HAKKINDA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Erman Özgür, Trabzonspor'un büyük bir ses getiren Alanyaspor galibiyetinin ardından yapmış olduğu değerlendirmelerde ;


' Farioli’nin rakip kim olursa olsun geriden pas yaparak çıkma stratejisi ilk yarıda çok pahalıya patladı. Siopis ve Dorukhan’ın yapılan baskıda enerji ve doğru pozisyon almaları, Nwakaeme ve Bakasetas’ın bu baskıya eşlik edişlerini kaliteyle birleştirmeleri, Marafona’nın hataları derken Nwakaeme, Cornelius ve Dorukhan ile gelen goller bir anda maçı 4-0’a getirdi. Alanya yediği her golde daha da demoralize olunca, içeriye 4 golden fazlasını kalesinde görmediği için şükrederek gitti. Trabzonspor oyunu 2 yönlü öyle doğru oynadı ki, Alanya taraftarı da bu kaliteli futbola kayıtsız kalamayarak Trabzonspor’u alkışladı. İkinci yarıda yaptığı önde baskıyı gevşeten ve rakibini biraz daha orta sahada karşılayan Trabzonspor’a karşı Alanyaspor kaleye daha kolay geldi. Milunoviç’le kaçan ancak harika bir duran top organizasyonunun dışında Candeias’la kazanılan penaltı, bu maçta yeterince rol almadığını hissetmiş olsa gerek Uğurcan’ın nefis refleksi ile gole dönüşmedi. Karşılıklı hamleler dostluk maçı havasına bürünen maçta düşük tempoyu değiştirmedi. Sonuçta Trabzonspor maçın ilk yarısında kasırga gibi estiği maçta, Alanyaspor’u sezonun genelinde olduğu gibi doğru strateji ile oynayarak yenmeyi başardı. Her ne kadar matematik olarak bitmemiş olsa da, Trabzonspor’un dünkü oyunu, herkes tarafından şampiyonluk oyunu olarak kabul edilmiştir diye düşünüyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal