Erkenci Kuş Sanem Kim? Sanem’in Gerçek Adı Ne? Yaşı? Boyu? Kilosu?

Erkenci Kuş Sanem kimdir, Erkenci Kuş Sanemin gerçek adı ne, yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylar yazımızın devamında sizlerle.

04.10.2018-14:05 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-14:00) Erkenci Kuş Sanem Kim? Sanem’in Gerçek Adı Ne? Yaşı? Boyu? Kilosu?

Erkenci Kuş Sanem kimdir, Erkenci Kuş Sanemin gerçek adı ne, yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylar yazımızın devamında sizlerle.

Erkenci Kuş Sanem Kim?

Star Tv ekranlarının yaz dizisi olarak ekranlara gelecek olan Gold Yapım imzalı dizi Erkenci Kuş, Sanem’in hikayesini ele almakta. Sanemin babasının bir bakkalı vardır. Maddi anlamda zor günler yaşayan babasına destek olmaya karar veren Sanem epeyce bir iş arar ama bir türlü kafasına göre bir iş bulamaz. Ablası da bir dergide çalışmaktadır. Sanem de dergide çalışmaya karar verir. Can ile de bu vesile ile tanışmıştır. Ancak iki kardeşin sevdiği kişi Sanem olunca zor anlar yaşanır. Bu güzel ve aşk dolu hikayede Sanem’i daha yakından tanımak adına hep beraber izleyip görelim.

Sanem, hayal kurmaktan çok hoşlanan bir yapıya sahip. Zekiliği ile de dikkatleri üzerine çeken Sanem, deli dolu bir karaktere sahip. En büyük hayali sorsalar yazar olma hayalinden bahseden Sanem, Galapogas’ta yaşamayı ister. Böylesine hayat dolu bir yapıya sahip olan Sanem, aniden karar verip onu uygular. Belaları da mıknatıs misali etrafına çeker. 

Erkenci Kuş Sanemin Gerçek Adı

Erkenci kuş dizisinde sanem kim nasıl bir karakter olduğunu kısaca bahsettik. Şimdi erkenci kuş sanemin gerçek adını ve daha önce nerede oynadığından bahsedelim. Sanem’in gerçek adı Demet Özdemir. Şubat 1992, Kocaeli doğumlu olan oyuncu 1,70 boyundadır. Küçük yaşlarda anne ve babası ayrılma kararı alan Demet Özdemir, Akşam Lisesi mezunudur ve dans konusunda eğitim almıştır. Dans konusunda oldukça yetenekli olan oyuncu bir dönem Bengü’nün dansçı kızlarından oldu.

Ayrıca Mustafa Sandal’ın klibinde de yer alamış olan oyuncu, 2013 senesinde Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizi ile kamera karşısına geçti. Bu dizide Aylin karakterine hayat veren oyuncu Kurt Seyis Ve Şura adlı dizide de Alya karakteri ile büyük beğeni topladı. Kaçak Gelinler, Tut Sözünü, Çilek Kokusu adlı yapımlarda yer alan oyuncu son olarak No:309 adlı dizide Furkan Palalı ile başrolleri paylaştı.

Demet Özdemir Yaşı, Boyu, Kilosu, Sevgilisi

26 yaşında olan oyuncu balık burcu. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Demet Özdemir’in adı bir dönem Yusuf Çim ile anılmıştır. Hem oyuncu hem de dansçı olan başarılı oyuncu 1, 70 cm boyunda ve 56 kg dır

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal