Erkekler Kadınlardaki Bu 7 Davranıştan Hiç Hoşlanmıyor!

İlişkilerde karşı tarafa hoş göründüğünü sandığımız bazı davranışlar aslında onları kendimizden uzaklaştırmamıza neden olur. Peki kadınların hangi tavırları erkelerde beklenmedik etkiler oluşturur? Gelin birlikte bakalım.

25.06.2019-12:36 - (Son Güncelleme: 25.06.2019-12:21)

Birinden hoşlandığınızda onu etkilemek, aynı zamanda karşı cinsin de sizden etkilenmesini istersiniz. Bunun için bazı davranışlar sergiler onun dikkatini çekmeye çalışırsınız. İşte birçok kadının bir erkeği etkilediğini düşündüğü fakat aslında yanıldığı 5 şey;

ERKEKLERİN HOŞUNA GİTMEYEN 5 DAVRANIŞ

Fazla makyaj

Erkeklerin sürekli olarak sizi aşırı derecede süslenmiş, bakımlı ve mükemmel bir şekilde görmek istediklerini düşünebilirsiniz. Fakat onlar gerçekte sizin kim olduğunuzu görmek istiyorlar. Bunlar dış görünüşünüz için de geçerli.

Aşırı yüksek topuklar

Yüksek topuklar sizi çekici kılabilir ancak insanlar sizi giyiminin dışında da tanımak ister.

Her zaman evet demek

Birçok kadın bir erkeğin onayını almak için her şeye evet demenin daha kolay bir yol olduğunu düşünüyor. Aşırı narsist kişiler dışında erkekler, söyledikleri her şeyin onaylanmasından pek hoşlanmıyorlar.

Zekayı basitleştirme

Bir erkek sizin zekanız ile alay edip size kendinizi aşağılanmış hissettiriyorsa gitme vakti gelmiş demektir.

Sosyal medya çılgınlığı

Tüm gün sosyal medyada paylaşılanlara, fotoğraflarınıza bakmanız karşı tarafı sıkacaktır. Çünkü o an onun için önemli olan gelen beğeniler değil sizsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal