Erkekler dikkat! Her gün bu meyveyi tüketmeniz libidonuzu zirveye ulaştırdığı gibi cinsel gücünüzü de artırıyor

Cinsellikle birlikte cinsel dürtülerin tanımlanması için de kullanılan libido, her gün tükettiğimiz besinlerden kolaylıkla etkileniyor. Öyle ki bu besinlerden her gün tükettiğimiz karpuz resmen libidoyu uçuruyor. İşte karpuzun libido üzerindeki etkisi...

14.06.2022-10:52 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-10:52) Erkekler dikkat! Her gün bu meyveyi tüketmeniz libidonuzu zirveye ulaştırdığı gibi cinsel gücünüzü de artırıyor

Tükettiğimiz bütün besinler libido üzerinde etkilidir. Fakat yapılan araştırmalar bu besinlerden karpuzun libidoyu tam anlamıyla uçurduğunu ortaya koymuştur.

Herkes bu besini tüketiyor!

Değişkenlik gösteren libido üzerinde en fazla etkili olan şey yediğimiz besinlerdir. Her gün tükettiğimiz besinler libidonun yükselmesine neden olurken cinsel gücü de artırıyor. Fakat, her gün tükettiğimiz besinler arasından karpuzun öyle bir etkisi var ki bunu kimse bilmiyor.

Karpuz libidonuzu uçuracak!

Yapılan araştırmalara göre karpuzun en doğru yeme zamanı Mayıs ile Eylül ayı arasındadır. Karpuz, cildimize nem veren oldukça kuvvetli bir lif kaynağıdır. Vücudumuzdaki iltihabı da temizleyen karpuz, erkek vücudunda nitrik oksit üretimi de sağlamaktadır. Böylelikle kan damarları genişliyor ve erkeklerin orgazmı daha kuvvetli yaşamalarına neden oluyor.

 karpuzun libido etkisi

Libidoyu yükselten bir başka meyve 'Üzüm'

Karpuzun yanı sıra üzüm de libidoyu yükseltiyor. Üzüm, flavonoidler bakımından çok zengin bir meyvedir. Bu da erkeklerin libidosunun artmasına neden olduğu gibi cinsel güçlerini de etkiliyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal