Erkek Arkadaşının Organını Kopardı, Sonra Defalarca Bıçakladı

İngiltere'de kıskançlık yüzünden sevgilisiyle tartışan kadın, erkek arkadaşının testislerini ısırarak kopardı. Birkaç hafta sonra konuşmak için yanına gittiği adamı defalarca bıçaklayarak öldürdü.

24.10.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 24.10.2020-15:04) Erkek Arkadaşının Organını Kopardı, Sonra Defalarca Bıçakladı

İngiltere'de yaşayan 38 yaşındaki Cordelia Farrell, diğer kadınlarla samimi olması nedeniyle kıskandığı 36 yaşındaki erkek arkadaşı Wayne Coventry ile aralarında çıkan tartışmada Coventry'nin testislerini ısırarak kopardı.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Olaydan bir kaç hafta sonra erkek arkadaşıyla konuşmak için kardeşinin evine gitti. Çiftin arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Cordelia, kardeşi ve diğer arkadaşlarınının gözü önünde Wayne'i defalarca bıçaklayarak öldürdü.

10 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

2019 yılının ekim ayında yaşanan olayın ardından kaçan Cordelia, birkaç gün sonra polise teslim oldu. Tutuklu yargılanan kadın, mahkeme tarafından 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

"BIÇAĞI GERİ ÇIKARIRKEN GÜLÜYORDU"

Olayın tanıklarından biri, Cordelia'nın erkek arkadaşına son kez bıçak saplamasından sonra bıçağı geri çıkarırken güldüğünü söyledi. Mahkeme, Cordelia'yı cinayetten 10 yıl hapis, erkek arkadaşını testislerinden yaralayıp saldırdığı için ise 18 ay hapis cezasına çarptırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal