02.04.2022-12:35 (Son Güncelleme:02.04.2022-12:38)


1

Hunter o anları sosyal medya hesabından bir video çekerek paylaştı ve şu ifadeleri kullandı, “Uykusunda kadının adını soyadını sayıkladıktan sonra yataktan kalktım ve Facebook'ta kadını arattım. Evli olduğunu ve çocuklarının olduğunu görünce önemli bir durum olmadığını düşündüm.”



2

Hunter sabah uyandığında sevgilisine kadını sordu ve şu ifadeleri kullandı, “Sabah uyandığı zaman ona kadını sordum bana liseden tanıdığı sıradan birisi olduğunu söyleyince çok da ikna olmadım.”



3

Hunter erkek arkadaşının kendisine verdiği cevaba tatmin olmayınca bu sefer de ismi geçen kadına sosyal medya üzerinden mesaj attı. Hunter’in kadından aldığı cevap ise onu daha çok şaşırttı.



4

Hunter kadınla aralarında geçen konuşmayı ise, “Kadının verdiği cevap beni daha da şaşırttı. Bana 'kendi işine bakmalısın, takık eski sevgililer gibisin' dedi. Ben de eski sevgilisi olmadığımı, benimle yaşadığını, cep telefonu faturasını ödediğimi, beni işe bıraktığını ve benim sevgilim olduğunu söyledim” şeklinde anlattı.



5

Sosyal medya kullanıcısı genç kadın, aradığı kadının cevaplarından daha çok şüphelenince erkek arkadaşının daha önce kimlerle konuştuğunu öğrenmek için telefon faturalarını kontrol eti. Hunter erkek arkadaşının bilmediği bir numarayla 45 dakika konuştuğunu fark etti. Daha sonrasında ise genç kadın bu durumu erkek arkadaşına sordu. Sevgilisi ise böyle bir konuşma yapmadığını ve bir yanlışlık olduğunu söyledi. Açıklamayla ikna olmayan genç kadın ise erkek arkadaşının evi terk etmesini istedi.



6

Hunter, erkek arkadaşının kullandığı telefonun kendisine ait olduğunu söyledi. Genç kadın ayrıca telefonun daha fazla kullanmaması için çalıntı olarak ihbar ettiğini dile getirdi. Bailey Hunter, arabası da dahil olmak üzere eski sevgilisinin evinde kalan tüm eşyalarını sattı.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr