26.10.2019-08:47 (Son Güncelleme:19.04.2024-23:32)


1

Erhan Yazıcıoğlu, Fikrim Firarda adlı tek kişilik tiyatro ve stand-up gösterisinin ilkini geride bıraktığımız akşam gerçekleştirdi. Profilo Sanat Merkezi'nde sahne alan Yazıcıoğlu tiyatro sahnesindeki 52 yılını, anılarını, seslendirme yaptığı günleri ve hayat hikayesini esprili bir dille anlattı.



2

Usta oyuncu, gösteri öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Büyük star paraları istemeden, tüm Anadolu'yu gezeceğim. Unutulmaz bir tiyatro oyuncusu olmak tek isteğim"



3

Gençlik döneminde 10 kere nişanlandığının altını çizen Yazıcıoğlu, başından geçen bir olayı şöyle anlattı: "İlk nişanlıma gerçekten çok âşıktım.



4

Babamı ikna edip askere gitmeden kızı istedik. Kızın babası da 'oyuncuya veremem' dedi. O sırada babam devreye girip işi bağladı ben de askere gittim.



5

Askerden izinli gelince eve gitmeden arkadaşlarımı buldum, önce bir oyuna ardından eğlenmeye ardından tavernaya ardından da arkadaşlarımızın evine gittik. Ertesi gün ben eve gelmeden yüzük benden önce eve gelmiş. Kızın babası beni takip edip dakika dakika ne yaptığımı anlatıp not etmiş"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr