14.11.2023-16:39 (Son Güncelleme:14.11.2023-16:39)


1

Tiyatrocu, sunucu, seslendirme sanatçısı ve oyuncu olan Erhan Yazıcıoğlu Levent'te bulunan 2 oda 1 salon evinin kapılarını "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına açtı. Usta ismin mütevazı yaşamı sosyal medyada yoğun ilgi gördü.



2

Eşi Müge Yazıcıoğlu ile birlikte Levent’te yaşayan usta sanatçı 2+1 dairesini yıllar içinde kendi dizayn etmiş. Yazıcıoğlu'nun salonu antika eşyalarıyla ve sanat eseri objeleriyle ilgi çekiyor.



3

Evin dekorasyonunda pastel tonlara ağırlık veren Yazıcıoğlu dikkat çeken kahve köşesinde ise günün yorgunluğunu attığını söylüyor.



4

Bir köşesi adeta müzeyi andıran evde antika eşyalara oldukça büyük önem verilmiş. Tiyatro sahnesinde kullandığı objeler ile evini süsleyen Yazıcıoğlu sandalyelerinin 150 yıllık olduğunu dile getiriyor.



5

Programda evinin dekorasyonu haricinde yaptığı açıklamalarla da dikkat çeken Erhan Yazıcıoğlu, 'Önce kızlarıma ev aldım. Ben kirada oturuyordum, bu evi de Karadayı dizisinde kazandığım parayla aldım. Bir de Bodrum'da evimiz var. Nefes almak için oraya gidiyoruz.' cümlelerini kurdu.



6

Erhan Yazıcıoğlu 1951 yılında dünyaya gözlerini açtı. Babasının tüm karşı çıkmalarına rağmen 17 yaşında İstanbul Şehir Tiyatroları’na figüran olarak girdi. İstanbul Şehir Tiyatroları'ndan emekli oluncaya dek, pek çok oyunda çeşitli roller canlandırdı.



7

Tiyatro İstanbul, Sadri Alışık Tiyatrosu, gibi tiyatrolarda da konuk oyuncu ve konuk yönetmen olarak görevler almış olan Yazıcıoğlu tiyatronun yanı sıra uzun yıllar seslendirme ve seslendirme yönetmenliği yaptı.



8

26 yıllık tiyatro yaşamının ardından 1990'lı yıllarda Türk televizyon kanallarında yayımlanan "Seç Bakalım" adlı televizyon programıyla adından söz ettirmişti.



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr