Eren Bülbül'ün PKK'lı teröristler tarafından alçakça şehit edilmesinin üzerinden tam 5 yıl geçti! İyi ki varsın Eren!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde terör örgütü PKK mensuplarının erzak çaldığını ihbar etmiş ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin alçakça açtığı ateş sonucu Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül şehit edilmişti. Eren Bülbül'ün vefat etmesinin üzerinden 5 sene geçti.

24.06.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-14:47) Eren Bülbül'ün PKK'lı teröristler tarafından alçakça şehit edilmesinin üzerinden tam 5 yıl geçti! İyi ki varsın Eren!

Bundan beş sene önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını fark eden Eren Bülbül, bu olayı ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken teröristler tarafından alçakça açılan ateş sonucu şehit edildi. Eren Bülbül, 24 Haziran 2017 tarihinde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu.  Yaptığı paylaşımda 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' ifadelerini kullanmış ve sosyal medyanın gündemi olmuştu. Yıl dönümünde yeniden sosyal medyanın gündemi oldu. Sosyal medyada binlerce kişi yeniden 'İyi ki varsın Eren' ifadesini kullandı.

Vefatının 5. senesi

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde terör örgütü PKK mensuplarının erzak çaldığını ihbar etmiş ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin alçakça açtığı ateş sonucu Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül şehit edilmişti. Eren Bülbül'ün vefat etmesinin üzerinden 5 sene geçti.

Vefatının 5. senesi

Şehit Eren Bülbül unutulmadı

Şehit Eren Bülbül, sosyal medya hesabından 24 Haziran 2017 tarihinde yaptığı paylaşımda 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' ifadelerini kullanmış ve ardından paylaşımın ortaya çıkmasıyla Türkiye’yi hüzne boğmuştu. Eren Bülbül'ün o paylaşımın yıl dönümünde yeniden sosyal medyanın gündemi oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Eren Bülbül'ün o sözlerini 'İyi ki varsın Eren' notuyla paylaştı.

"Ben orada Eren'i gerçekten gördüm"

Şehit Eren Bülbül’ün annesi filmdeki en duygulandığı sahneyi anlattı. Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de teröristler tarafından alçakça şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan filmin galasına  anne Ayşe Bülbül'de katıldı. Anne Bülbül, "Ben orda ne olduğunu anlamadım, hayattan koptum, ben orada Eren'i gerçekten gördüm" ifadelerini kullandı..

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal