Eren Bülbül Yaşasaydı, 19 Yaşına Girecekti

Hain terör örgütü PKK tarafından 2017 yılında PKK'lı teröristlerin yerini emniyet güçlerine bildirirken şehit edilen Eren Bülbül bugün 19 yaşına girdi.

01.01.2021-18:22 - (Son Güncelleme: 01.01.2021-18:19) Eren Bülbül Yaşasaydı, 19 Yaşına Girecekti

1 Ocak 2002 tarihinde Trabzon'da Ayşe ve Hasan Bülbül çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelen Eren Bülbül, babasını küçük yaşta kaybetti. Bülbül bütün yaşantısını tek katlı evde annesi ve 12 kardeşiyle sürdürüyordu.

lkokulu Köprüyanı, ortaokulu Çatak İlköğretim Okulu'nda okuyan Bülbül, eğitimine Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde devam etti.
Trabzonspor sevdalısı olarak bilinen Eren Bülbül, küçük yaştan beri ailesinin geçimini sağlamak için bağ, bahçe ve yük taşımacılığı gibi işlerde çalıştı.

Tarihler 11 Ağustos 2017'yi gösterdiğindeyse Türkiye'yi yasa boğan bir gelişme yaşandı. Maçka'nın Köprüyanı Mahallesi'ndeki Vazelon Manastırı yakınlarında, polis ekipleri ile PKK arasında çatışma çıktı.

Çıkan çatışmanın ardından, terör örgütü PKK'ya bağlı grup erzak almak amacıyla bölgedeki bir eve girdi.

Teröristleri girdikleri evden erzak çalarken gören Eren Bülbül, durumu jandarma ve polislerden oluşan ekibe haber verdi.

'DAHA 15 YAŞINDAYDI'

Ardından PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle birlikte giden Eren Bülbül, Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte PKK'lıların saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın.” paylaşımıyla hafızalarda derin iz bırakan şehit Bülbül'ü, Türkiye kalbine gömdü.
Eren Bülbül bugün 19 yaşına girdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal