Erdoğan, Elazığ Depreminin Sembolü Azize Çelik ile Sohbet Etti!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ'da gerçekleşen 6.8 büyüklüğündeki depremde enkaz altından kurtarılan Azize Çelik ile yaptığı telefon konuşmasını "Çarpmayan kalp olur mu" açıklamasıyla paylaştı.

31.01.2020-10:42 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-10:51)

Cumhurbaşkanı, 5'inci Anadolu Medya Ödülleri Töreni'nin sonrasında, Elazığ'da UMKE görevlisi Emine Kuştepe'nin çabaları sonucu depremden 17 saat sonra enkazdan çıkarılan Azize Çelik'le telefonda konuştu.

"ÇARPAMAYAN KAPL OLUR MU?"

Altun, o dakikaları Twitter hesabından, "Çarpmayan kalp olur mu? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, enkaz altından kurtarıldıktan sonra yoğun bakımdaki tedavisi tamamlanan Azize Çelik ile telefonda görüştü. Temenniler ortak, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" yazısıyla paylaştı.

"MEVLAM,SİZLERİ KORUDU"

Erdoğan,konuşmada Azize Çelik'e "Mevlam, sizleri gerçekten korudu. Sizleri millete bağışladı. Çok büyük bir imtihandan geçtik, Allah yardımcımız olsun" ifadesini kullandı.

NE YAŞANMIŞTI ?

Elazığ'da gerçekleşen 6.8 şiddetindeki depremde Azize Çelik, acil tıp teknisyeni Emine Kuştepe ile telefonla iletişim sağlayarak enkaz altından 17 saat sonra hayata tutundurulmuştu. Çelik hastanedeki tedavisi devam ederken hiçbir zaman inancını yitirmediğin belirterek "Rabbim kimseyi o taşlar altında bırakmasın" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal