Eraserhead film konusu ve oyuncuları

2020 yılında beyaz perdede gösterilmeye başlayan Eraserhead filmi, sinema severler tarafından büyük ilgi gördü ve beğenildi. Filmi izlemeyen ve izlemek isteyenler de film hakkında araştırma yaparak Eraserhead film konusu nedir? IMDB puanı kaç? Oyuncuları kimler? gibi soruların cevaplarına yöneldi. İşte Eraserhead filmi hakkında tüm detaylar..

23.06.2022-00:47 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-00:47) Eraserhead film konusu ve oyuncuları

Sinema tutkunları tarafından vizyona girmesi merakla beklenen Eraserhead filmi nihayet beyaz perdede. Film hakkında merak ettiklerinize dair cevap niteliğinde hazırlamış olduğumuz bu içeriğimizde filmle ilgili detaylı bilgi sahibi olacaksınız. Eraserhead filminde oynayan oyuncular dışında filmin yönetmeni ve IMDB puanı ile ilgili de bilgi sahibi olacaksınız. İşte detaylar..

Eraserhead film konusu ne

Eraserhead film konusu nedir?

Henry Spencer, bir fabrikada işçidir. Günlerden bir gün kız arkadaşının hamile olduğu haberini alır ve beraber aynı evin içinde yaşamaya başlarlar. 9 ay 10 günlük hamilelik sürecinin bitiminde ise dünyaya gelen bebek çiftin tüm hayatını etkisi altına alacaktır. Yeni doğan bebeğin ne gece ne de gündüz demeden sürekli olarak ağlaması ve hiç susmaması çiftin uykusuz günler yaşamasına ve sinir sistemlerinin bozulmasının yanında birliktelikleri de çok büyük bir darbe alacaktır.

Eraserhead film oyuncuları

Filmin yönetmeni kimdir?

16 Ekim 2020 yılında beyaz perdede boy gösteren ve hem korku hem de fantastik türleri iç içe geçiren Eraserhead filminin yönetmen koltuğunda David Lynch oturmaktadır.

Eraserhead

Eraserhead film oyuncuları kimler?

- Jack Nance

- Charlotte Stewart

- Allen Joseph

- Jeanne Bates

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal