10.01.2024-10:35 (Son Güncelleme:10.01.2024-18:00)


1

Son günlerde dünyayı ayağa kaldıran ve Türkiye'de büyük yankı uyandıran bir olay duyan herkesin midesini bulandırırken kan donduruyor.



2

Jeffrey Epstein'in skandalının perde arkası aralanırken, dünya olanları hayretler içinde seyrediyor. Çocukları kaçırıp, dünya üzerinde belki de en çok tanınan ünlülere, milyonlarca fanı olan sanatçılara ve dünyaya yön veren siyasetçilere pazarlayan Epstein'in, bu iğrenç anları kaydedip üstüne saklayarak söz konusu isimlere şantaj yaptığı ortaya çıkmıştı.



3

Tabii ki bu şantajı tek başına yapmadığı ve arkasında kimlerin olduğu da merak konusu olan oldu. Mossad'ın, bu görüntüleri dünyayı yöneten siyasetçilere karşı kullandığı iddiaları ise ortalığı karıştırdı.



4

ABD'li finansçı Jeffrey Epstein, pedofili suçundan mahkum olmuş ve 10 Ağustos 2019'da hücresinde ölü bulunmuştu. Her gün ortaya çıkan yeni detaylarla şoke eden, dünyayı ayağa kaldıran Epstein skandallarında bugünlerde yeni bir perde aralanıyor. Epstein'in en yakınlarından biri olan isim, Türkiye'den de çocuk kaçırıldığını itiraf etti!



5

99 depremi sonrası Bill Clinton Türkiye'ye ziyarete gelmişti. Ziyaret sonrası kaybolan çocuklar senelerdir bulunamıyordu. 25 sene sonra, o günden sonra kayıplara karışan çocuklar hakkında korkunç bir iddia gündem oldu!



6

ABD başkanlarından, hala konser verebilen şarkıcılara, milyonlarca takipçisi olan oyunculardan, dünyayı yöneten siyasetçilere kadar birçok ismi henüz çocuk sayılabilecek yaşlardaki kızlarla bir araya getiren ve bu mide bulandıran anları kaydeden Epstein'e yakın olan isimlerden birisi kan donduran Türkiye detayını açıkladı.



7

Dünya tarihinde gerçekleşen en sapkın olaylardan biri sayılabilecek Epstein olayının yankıları sürüyor. Jeffrey Epstein'in özel pilotu Nadya Marçinko, hem Türkiye'den hem de Çekya'dan çocukların kaçırıldığını ve bu çocukların seks alemlerinde kullanıldığını söyledi. Bunun üzerine sosyal medyada ortalık ayağa kalktı.



8

Tüm dünyada ses getiren Epstein'in seks adası skandalından sonra ABD Başkanı Biden'in çocuklara nasıl yaklaştığını gösteren videolar tekrar viral oldu. Görüntülerde mevcut ABD Başkanı Joe Biden'in çocuklarla olan ilginç iletişim şekli görülüyor. İzleyen çoğu kişiye göre bu görüntüler asla normal değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr