Eniştesinden Korkan Şahıs 7. Kez İntihara Kalkıştı

İzmir'deki ablası ve eniştesinden para çalan şahıs Bursa'ya kaçtı. Eniştesi tarafından öldürülmekten korkan şahıs bıçakla intihar etmeye kalkıştı. Şahıs yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

02.05.2020-14:34 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-14:54)

İzmir'de abla ve eniştesinin paralarını çalan ve daha sonra Bursa'ya gelen 39 yaşındaki Emrah Sürer, çaldığı tüm parayı harcadı. Parklarda yatmaya başlayan Sürer'in, daha önce 6 kez intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. Parasını çaldığı için eniştesinin kendisini öldüreceğinden korkan Sürer, intihar etmeye kalkıştı.

Sokakta yaşamayan başlayan Sürer'e, ekmek bıçağını göğsüne sapladı. Çevredeki vatandaşlar yaralı adamı tuttu ve elindeki bıçağı aldı. Olay polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sürer'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sürer daha sonra Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Sürer, "İzmir'den ablamın paralarını çalarak kaçtım. 2 aydır Bursa'dayım. Eniştem beni öldürecek, korkumdan İzmir'e gidemiyorum, bu yüzden intihara kalkıştım. Lütfen bana yardım edin, ben İzmir'e gitmek istemiyorum." ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal