Eniştesi Kocasından Boşanmak İsteyen Kadını Müstehcen Fotoğraflarla Tehdit Etti

İstanbul Sarıyer'de, kocasından ayrılmak isteyen genç kadın akrabalarının bütün ısrarlarına rağmen boşanma meselesinde ciddi olunca eniştesi tarafından şantaja uğradı. Enişte, eşinden ayrılmak isteyen kadına kargoyla kendisine benzeyen müstehcen kadın resimlerini yollayarak şantaj yaptı.

15.11.2020-14:06 - (Son Güncelleme: 15.11.2020-14:06) Eniştesi Kocasından Boşanmak İsteyen Kadını Müstehcen Fotoğraflarla Tehdit Etti

Sarıyer'de kocası ile anlaşamayan D.K., boşanmaya karar verdi. Genç kadının boşanma kararına ailesi destek olmayarak ikiliyi barıştırmak için uğraşmaya başladı.

'RESİMLERİN ELİMDE...'

Genç kadın boşanma hususunda ciddi olduğunu ifade ederek ailesinden kendisine destek olmasını istese de aile bireyleri D.K.'nın kararını saygıyla karşılamadı. D.K., ablasının kocası olan E.D., tarafından eşinden boşanırsa şantaja maruz kalacağını öğrendiğinde hayrete düştü. Enişte E.D., genç kadını evine çağırıp 'Bu adama bak, bu adam zavallı. Bakmazsan senin resimlerin elimde seni her yerde rezil ederim' ifadelerini kullanarak şantaj yapmaya başladı.

KARGOYLA MÜSTEHCEN RESİMLER GÖNDERDİ

Genç kadın herhangi bir resminin olmasına imkan olmadığını belirterek evden ayrıldı fakat enişte E.D., bir hafta sonra genç kadına çok benzeyen ayrı bir şahsın müstehcen resimlerini kargo ile yolladı. Yapılan şantaj karşısında emniyete başvuran genç kadın eniştesi E.D. ile ilgili şikayette bulundu.

ŞANTAJDAN ÜÇ SENE HAPSİ İSTENİYOR

Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla zanlı E.D., ile ilgili soruşturma başlattı.

Savcılık yapılan soruşturma çerçevesinde E.D.'nin genç kadının evine boş kargo poşeti içinde kendisine çok benzeyen bir kadının resimlerini eniştesi tarafından yollandığını belirledi. Savcılık yapılan soruşturma bitiminde E.D., ile ilgili 'Şantaj' suçu çerçevesinde üç seneye kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı. Zanlı gelecek günlerde Asliye Ceza Mahkemesinden hâkim karşısına çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal