Enis Destan Trabzonspor'da performansıyla göz dolduruyor

Trabzonspor'un genç yıldızı Enis Destan, bu sezon toplamda 3 kez rakip fileleri havalandırarak Abdullah Avcı'nın Onuachu'dan sonraki silahı haline geldi.

07.12.2023-17:11 - (Son Güncelleme: 07.12.2023-17:11) Enis Destan Trabzonspor'da performansıyla göz dolduruyor

Trabzonspor’a 2 sezon önce katılan ve bu sezon Abdullah Avcı yönetiminde iyi bir performans sergileyen Enis Destan, takımına yardımcı oluyor.

3 gole ulaştı

Son olarak Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda dün Ahlatcı Çorum FK'yi sahasında 3-1 yenerek 5. eleme turuna yükselen Trabzonspor'da genç santrfor Enis Destan, attığı golle takımına katkı sağladı. Genç golcü, sezon başında takıma dönerek ligde 2, Ziraat Türkiye Kupası'nda da bir kez olmak üzere 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Onuachu’nun yokluğunda sahneye çıktı

Sezon başında Dinamo Zagreb'den kadroya katılmak istenen Bruno Petkovic'in transferinin bir türlü gerçekleşememesi, Maxi Gomez'in kiralanmasıyla bordo-mavili takım, santrfor konusunda sıkıntı yaşadı. Umut Bozok'un da gözden düşmesiyle bu dönemde forma şansı bulan Enis Destan, ligin 3. haftasındaki Çaykur Rizespor ve 4. haftadaki Kasımpaşa maçında 1'er gol atarak Süper Lig'de ilk gollerini kaydetti. Daha sonra Nijeryalı santrfor Paul Onuachu'nun Transfer edilmesiyle kulübeye çekilen Enis Destan, dün akşam 90 dakika görev yaptığı Ahlatcı Çorum FK maçında da gollerine devam etti.

(AA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal