13.11.2023-10:52 (Son Güncelleme:13.11.2023-17:09)


1

Ekranların sevilen ismi Enis Arıkan, sempatik tavırları ile büyük bir hayran kitlesine sahip.Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Enis Arıkan İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ise Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü okudu. Televizyon hayatına 1998 yapımı Aynalı Tahir ile başlayan Enis Arıkan, sonrasında ardı ardına birçok projede yer aldı.



2

Yer aldığı projeler sadece dizilerle sınırlı kalmadı. Birçok reklam projesinde de bulunan Arıkan, talk show programı da yaptı. Oynadığı diziler arasında; Aynalı Tahir, Gülerken Ağladık, Zilyoner, Hırsız, Yıldızların Altında, Çekirdek Aile, Gurbet Kadını, Gizli Dünyalar, Kadın İsterse, Genco, Kurtlar Vadisi Pusu, Kapadokya Düşleri, Aşk ve Ceza, Yerden Yüksek, Uçurum, Hayat Ağacı, Eğlendirme Dairesi, Komedi Türkiye, Familya, Geldim Gördüm Güldüm Show, Jet Sosyete, Camdaki Kız gibi yapımlar var.



3

Şu anda da sahne alan bir tiyatro oyunu var ünlü oyuncunun. Arıkan, ‘’Balina’’ isimli filmden uyarlanan tiyatro oyununda Charlie’yi canlandırıyor. Balina filminin konusu ise şöyle:



4

‘’Balina, yıllar önce terk ettiği kızına kendisini affettirmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Önemli dünya klasiklerinden Moby Dick’teki beyaz balinayı saplantılı derecede seven İngilizce öğretmeni olan Charlie, obezite sorunuyla başa çıkmaya çalışan bir adamdır. Münzevi bir yaşam süren Charlie’nin tek isteği, yıllar önce eşinden ayrılırken terk ettiği kızıyla yeniden iletişim kurabilmektir. Charlie, kızı Ellie’yle yeniden yakınlaşabilmek için elinden geleni yaparken, işler beklenmedik bir şekilde kontrolden çıkar.’’



5

Aynı oyunda beraber sahne aldığı genç oyuncu Helin Kandemir ile samimi pozlar veren Arıkan’a takipçilerinden yorum yağdı.



6

Beraber ortak bir dövme yaptıran rol arkadaşları, tiyatro oyunun konusundan ilham alarak ‘’balina’’ dövmesi yaptırdılar. Takipçilerinden ortak dövmeye ve bu samimi pozlara ‘’Sevgili değiller, değil mi?’’ yorumları yağdı. İşte aralarında yaş farkı bulunan oyuncuların o pozları…



7

İşte aralarında yaş farkı bulunan oyuncuların o pozları…



8

Helin Kandemir son dönemde yıldızı parlayan yeni nesil oyunculardan biri. Yakın zamanda yayınlanacak olan son dönemin en çok merak edilen yapımlarından Bihter filminde Nihal karakterini canlandırıyor.



9

Adından sıkça söz ettiren genç oyuncu, Balina isimli tiyatro oyununda beraber yer aldığı Enis Arıkan ile samimi pozlar verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr