Engellilere bayram ikramiyesi verilecek mi, Meclis'ten geçti mi? Engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi?

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte insanlar engellilerin de bayram ikramiyesi alıp almayacağı tartışılan yasanın meclisten geçip geçmediğini merakla araştırıyor. Peki 2022 yılında engelli vatandaşlar bayram ikramiyesi alabilecek mi? Bayram ikramiyeleri ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

20.04.2022-04:23 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-04:23) Engellilere bayram ikramiyesi  verilecek mi, Meclis'ten geçti mi? Engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi?

Engellilerin de bayram ikramiyesi alabilmeleri için mecliste konuşulduğu gündemde. Peki yasa meclisten geçti mi? Engelliler bayram ikramiyesi alacak mı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Engelliler bayram ikramiyesi alacak mı

Konunun henüz mecliste oluşturulmuş ve netleşmiş bir karar bulunmamaktadır. Aktif olarak verilen bayram ikramiyesi grubunda şu an için engelliler yer almıyor. Bu yıl bayram öncesi konunun netleşip engelli vatandaşların da ikramiye alması insanlar tarafından bekleniyor. Fakat konuyla ilgili net bir karar henüz yok. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Nisan ayında 1 milyar 488 milyon TL yaşlı maaşı olarak ve engellilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal