Engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?

Her yıl dini bayramlar öncesi emeklilere verilen bayram ikramiyeleri bu yıl da devam edecek. Ramazan bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına yatacak olan bayram ikramiyelerinde engelli maaşı alanların ikramiye hakkından yararlanıp yararlanmayacağı araştırma konusu oldu. Peki, Engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?

28.03.2022-03:28 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-03:28) Engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala, milyonlarca emekli Ramazan Bayramı öncesi yatacak olan bayram ikramiyelerini merakla beklemeye başladı. Her yıl dini bayramlar öncesinde olduğu gibi 2022 yılında da bayram ikramiyelerinin yatacağı gün sorgulanırken engelli maaşı alanların ikramiye hakkından yararlanıp yararlanmayacağı da sorgulanıyor.

Engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?

Engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?

Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere ve vazife malullüğü maaşı alan er ile erbaşlar, hükümetin bayram ikramiyesi hakkından yararlanıyor. 

Engelli maaşı alanlar ise bayram ikramiyeleri hakkına sahip olup olmadığı merak konusu oldu. Mevcut bilgilerde, ikramiye ödemelerine ilişkin alınan kararda engelli maaşı alan kişilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında ikramiye hakkı tanınmadığı olarak biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal