Enes Batur Gerçek Kahraman filmi ne zaman çekildi? Enes Batur Gerçek Kahraman filmi konusu nedir? Enes Batur Gerçek Kahraman filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Bu akşam Show Tv ekranlarına ilk kez gelecek olan 'Enes Batur Gerçek Kahraman' filmi için izleyiciler şimdiden konusunu ve filmin oyuncularını merak etmektedirler. 2019 yılında vizyona giren ve bu akşam ilk kez Tv ekranlarında izleyiciler karşısına çıkacak olan filmin konusu hayli dikkat çekici. Film hakkında merak ettikleriniz haberimizde yer almaktadır. İşte ayrıntılar.

19.05.2022-19:32 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-19:32) Enes Batur Gerçek Kahraman filmi ne zaman çekildi? Enes Batur Gerçek Kahraman filmi konusu nedir? Enes Batur Gerçek Kahraman filmi çekim yerleri ve oyuncuları

2019 yılında yerli komedi filmi 'Enes Batur Gerçek Kahraman' bu akşam ilk kez Tv ekranlarında olacak. Filmin konusu ve oyuncuları merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Eğlenceli ve bol gülmeli filmini izlemek için izleyiciler şimdiden heyecanlı.

Enes Batur Gerçek Kahraman filmin konusu ve oyuncuları

Bu akşam televizyonda 'Enes Batur Gerçek Kahraman' filmi izleyicilerle buluşacak. Filmin konusu ise şimdiden merak edilmektedir. Bu film, Youtube'da komik ve eğlenceli videolar çekerek üne sahip olan Enes Batur'un ilk filmi olan 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' filmin devamı niteliğindedir. Filmin konusu şöyledir:

Enes Batur, Adalet Savaşçılarına katılmıştır. Sonunda bir kahraman olan bir genç olarak karşımıza çıkacaktır. TME Films ve Eren Medya'nın yapımcılığı üstlendiği film komedi kategorisinde herkesi eğlendirmeye geliyor.

enes batur

Enes Batur Gerçek Kahraman oyuncuları

-Enes Batur

-Altan Erkekli

-Ruhi Çenet

-Damla Aslanalp

-Ömer Başdoğan

-Selin Deveci

-Ebru Ojen Şahin

-Kanbolat Görkem Arslan

-Resul Doğan

-Ramin Nezir

-Cansu Bulut

-Gökhan Güngör

-Atilla Pekdemir

-Atakan Özyurt

-Bilal Hancı

-Fatih Yasin

-Halil Söyletmez

-Seyithan Özdemir

-Buket Dereoğlu

-Rengin Samurçay

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal