Enerji Verir Depresyona İyi Gelir! Faydalarına İnanamayacaksınız

Mevsim geçişlerinde halsizlik, kendini yorgun hissetme gibi etkenler belirgin hale geliyor. Üstesinden gelmeye çalışsak da bazen o ataleti üzerimizden atamıyoruz. İşte yasemin yağı ile gelen mucizeler.

28.10.2019-13:45 - (Son Güncelleme: 28.10.2019-13:27)

Depresyona iyi gelir, cinsel isteksizliği azaltır ve enerji verir. Yasemin yağının kendinize ne kadar iyi geleceğini siz bile şaşırsacaksınız.

DEPRESYONA İYİ GELİR

Yasemin yağı yalnızca beden sağlığına değil ruh sağlığına da çok iyi gelmektedir. Bilhassa depresyon ve anksiyete gibi rahatsızlıkların tedavisi adına birebirdir. 

CİNSEL İSTEĞİ ARTTIRIR

Yasemin yağının cinsel arzuyu arttırıcı etkisi bulunmaktadır. Bunun yanında erken boşalma ve iktidarsızlık gibi cinsel sorunlara da iyi geldiği bilinmektedir. 

ENERJİ VERİR

Uyarıcı ve uyandırıcı etkisi vardır. Bu konsantrasyonu arttırmaya yarar. Kolay öğrenmeye yardımcı olur. Banyo suyuna bir miktar yasemin yağı eklediğinde güne hazır olmaya yarar. Gün içinde zindelik verir.

ÖKSÜRÜĞÜ AZALTIR

Yasemin yağının bir diğer faydası da soğuk algınlığına ve öksürüğe çok iyi gelmesidir. Bilhassa balgam birikimini önlemektedir. Burun tıkanıklığını açmaya yardımcı olur ve solunum yollarındaki balgamı azaltır. 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal