Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı’ndan 14 Mayıs mesajı: Gerekli çalışmalar tamamlandı

Seçime sayılı günler kala bir açılamada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den geldi. Dönmez, 14 Mayıs seçim günü için grekli bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

08.05.2023-14:11 - (Son Güncelleme: 08.05.2023-14:17)

Türkiye Yüzyılı seçimleri için sayılı günler kaldı. Kritik seçim günü öncesi gerekli tüm çalışmaların yapıldığını dile getiren Bakan Dönmez, “enerji ve nakil hatları ile şebeke unsurlarında bakım, onarım çalışmaları tamamlanırken, kritik noktalara jeneratör bağlandı” ifadelerini kullandı.

Kritik noktalara jeneratör bağlandı

AA'da yer alan habere göre; Dönmez seçim ile ilgili yaptığı açıklamanın devamında, "14 Mayıs'ta tüm seçmenlerimizin oylarını güven içerisinde kullanabilmesi için Bakanlık olarak bütün kurum ve kuruluşlarımızla ortak çalışmalar yürütüyoruz. Bu süreçlerde il ve ilçe oy toplama merkezleri, seçim kurulları, adliye binaları, seçimde kullanılacak havaalanları, parti binaları ve Yüksek Seçim Kurulu gibi kritik noktaları besleyen şebeke unsurlarında ivedilikle bakım çalışmaları yapıldı. Yine kritik noktalarda bulunan genel aydınlatma tesislerinin çalışır durumları ve teçhizat kontrolleri tamamlandı. Envanterimize kayıtlı bütün jeneratörlerin durumları belirlenerek gerekli bakım ve onarım işlemleri yapıldı. Ayrıca jeneratörlerimiz kritik noktalar göz önünde bulundurularak operasyon merkezlerimize dağıtıldı." dedi.

Bakan Dönmez'den seçim günü açıklaması

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal