Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den Yeni Gemi Müjdesi

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 739. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri açılış konuşmasında yeni gemi müjdesi verdi. Adı, Ertuğrul Gazi olacak.

12.09.2020-16:14 - (Son Güncelleme: 12.09.2020-17:51) Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den Yeni Gemi Müjdesi

Bakan Dönmez, 739. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında geldiği Bilecik'in Söğüt ilçesinde "Kuyulu Mescid Çevre Düzenlemesi Açılış Töreni'ne katılım sağladı.

 Bakan Dönmez konuşmasına şu şekilde devam etti, ''2 yıl önce Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla siparişini verdiğimiz Türkiye'nin yeni Yüzer Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Gemisi, yıl sonunda inşallah Türkiye'de olacak" 

''YENİ GEMİNİN ADI ERTUĞRUL GAZİ OLACAK!''

Bakan Dönmez bağımsız ekonomi ve hür ekonomi anlayşında ilerleme kaydettiğimiz son 20 seneye vurgu yaparak cümlelerini şu ifadelerle destekledi, "Ekonomide, diplomaside, güvenlikte ve en önemlisi enerjide bağımsızlık için doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Karadeniz’de tarihimizin en büyük keşfini yaptık. Önce arayamazsınız dediler, aramaya başladık. Daha sonra arasanız da bulamazsınız dediler, bulduk. Şimdi bulsanız da çıkartamazsınız diyorlar. Allah'ın izniyle nasıl bulduysak çıkartmasını da biliriz. İnşallah Karadeniz'den ve Doğu Akdeniz'den yeni müjdeler alacağımız günler yakındır. Biz milletimizin aydınlık geleceğine baş koyduk ve bu uğurda gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz."

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal