Ender Saraçoğlu’ndan kansızlığa iyi gelecek doğal tarif: Bir kaşığı bile etkili

Son dönemlerin en sık görülen şikayetlerinden biri kansızlık. Bizde Ender Saraçoğlu’nun kansızlığa iyi gelen doğal karışımını sizin için hazırladık. İşte detaylar…

15.05.2022-11:37 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-14:55)

Kansızlık son dönemlerde en sık görülen şikayetlerden biri. Beslenme düzeninden, yaşam koşullarına göre birçok etkeni bulunan kansızlık, kontrol edilmediği zaman ciddi sağlık sorunlarına neden olmaktadır. Bizce Ender Saraçoğlu’nun, kansızlığa ilaç olan doğal karışımının detaylarını sizler için araştırdık.

Ender Saraçoğlu’ndan kansızlığa iyi gelen karışım

Kansızlığın birçok kişide görülmeye başlanan ciddi bir sağlık sorunu olduğunu belirten doktor Ender Saraç bağışıklık ve kansızlık için kırmızı pancarın oldukça önemli olduğunu belirtti. Peki pancar nasıl tüketilir? Gelin beraber bakalım.

Faydaları saymakla bitmeyen kırmızı pancarın bağışıklığını güçlendirdiğini belirten Saraçoğlu, ‘’Kırmızı pancar suyunu atmayın sirke ve sarımsak eklerseniz yararı daha da artar’’ dedi. 

Kırmızı pancarın faydaları

Kırmızı pancarın faydaları

-Kırmızı pancar tam bir antioksidan deposudur. 

-İçindeki demir ve A vitaminin değeri oldukça yüksektir. 

-İçinde yüksek miktarda nitrat bulunduruyor bu da vücudumuzun daha fazla oksijenlenmesini sağlıyor.

-Solunum sıkıntısına iyi gelir. 

-Kanı temizleyen kırmızı pancar, detoks etkisi yapar ve karaciğeri temizleyerek zehirli bakterileri yok eder. 

-Bağırsak hareketlerini hızlandırarak, sindirim sitemini düzenler. Böylece kırmızı pancarın içinde bulunan zengin lifler sayesinde hazım daha rahat sağlanarak, kabızlık sorunları ile karşılaşmazsınız.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal