En yakın arkadaşı konuştu: Kerem Bürsin’in sırları ifşa oldu

Yakışıklığı ve başarısı ile birçok kez gündeme gelen Kerem Bürsin magazin haberlerinde ismini sıkça duyurmaktadır. Hayatının bir bölümünü Amerika'da geçen Bürsin'in yıllardır tanıdığı arkadaşı tarafından gerçekler ortaya çıktı. Margot Wood, Kerem Bürsin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte, Kerem Bürsin'in arkadaşının anlattıkları haberimizde yer almaktadır

07.07.2022-14:31 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-14:31) En yakın arkadaşı konuştu: Kerem Bürsin’in sırları ifşa oldu

Sosyal medya üzerinden sıkça adını duyuran Kerem Bürsin'in uzun yıllardır tanıdığı arkadaşı tarafından açıklamalara neden oldu. Üniversite arkadaşı Margot Wood isimli biri tarafından twitter üzerinden paylaşımlar geldi. Kerem Bürsin ile yaşadıklarını anlatan Wood'un paylaşımı haberimizde. 

Kerem Bürsin hakkında gerçekler

Twitter üzerinden paylaşım yapan Margot Wood, Kerem Bürsin ile yaşadığı bir olayı paylaşması üzerine Bürsin sevenlerini bu durumu gözden kaçırmadı. 

Kerem Bürsin arkadaşının paylaşımı

Margot Wood'un "İşte bu yüzden Kerem Bürsin çok iyi bir insan: Üniversitede okuduğum yıllarda bir erkek bana çok sinirlenmişti. (Neden olduğunu hatırlamıyorum) Üzerime yürüdü ve beni fiziksel olarak tehdit etti. Kerem bu olayı gördü ve ikimizin arasına atladı. Beni tehdit eden erkeği kolundan tutarak uzaklaştırdı. Beni çok kötü bir durumdan kurtarmış oldu." ifadelerini kullandı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal