En ucuz sigara kaç TL oldu? Sigara zamlarından sonra en ucuz fiyatlı sigara ne kadar oldu?

Tütün ürünlerine yapılan son dakika zamlarıyla beraber en ucuz sigara fiyatının ne kadar olduğu merak edilmeye başlandı. Peki En ucuz sigara kaç TL oldu? Sigara zamlarından sonra en ucuz fiyatlı sigara ne kadar oldu? Konu hakkındaki son bilgiler haberimizde...

05.05.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-15:06) En ucuz sigara kaç TL oldu? Sigara zamlarından sonra en ucuz fiyatlı sigara ne kadar oldu?

Türkiye’de gıda, akaryakıt, elektrik, doğalgaz ve daha nice alana yapılan zorlayıcı zamlarla birlikte vatandaşın alım gücü her geçen gün azalmaya devam ediyor. Vatandaşa bir kötü haber ise tütün ürünlerinden geldi. Ocak ve Mart ayında hali hazırda zamlanan sigara fiyatlarına yeniden zam yapıldığı açıklandı. İnsanlar ise ‘’En ucuz sigara kaç TL oldu? Sigara zamlarından sonra en ucuz fiyatlı sigara ne kadar oldu?’’ sorularının yanıtını bulmak için internet üzerinden araştırma yapmaya başladı.

Sigara zamlarından sonra en ucuz fiyatlı sigara ne kadar oldu?

Sigara fiyatlarına yapılan son dakika zamlarıyla beraber en ucuz sigara fiyatı 25,50 TL, en pahalı sigara fiyatı ise 40 TL’ye yükseldi. İşte güncel sigara fiyatları:

Sigara fiyatları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal