En iyi 20 korku filmi önerisi

Korku filmlerini izlemek cesaret ister. Kimi insan hiç izleyemez. Kimisi etkisinden kurtulamaz. Kimisi de izlemekten hoşlanır. Korku filmi sevenler için en iyi 20 korku filmi haberimizde...

20.05.2022-03:25 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-03:25) En iyi 20 korku filmi önerisi

Korku filmlerin çekimi oldukça zordur. Riske atmaya gelmez. izleyiciyi çok korkutmamak ve yerinde korkutmak gerekir. O yüzden çok fazla korku filmi yoktur. Korku filmleri içerik bakımından farklıdır. Katil. üç harfliler, canavarlar gibi içerik üretilir. Bizde sizler için en iyi 20 korku filmlerini haberimizde derledik.

Gecelerinizin Kâbusu Olacak En İyi Korku Filmleri

Get Out (Kapan)

The Sixth Sense (Altıncı His)

Hereditary (Kalıtsal)

The Blair Witch Project (Blair Cadısı)

Let Me In (Girmeme İzin Ver)

What Lıes Beneath (Altında Ne Yatıyor?)

Hostel: Part II (Hostel 2. Kısım)

 Insidious (Fırsat Kollayan) 

The Descent (İniş)

Paranormal Activity III (Paranolmak Aktivite 3)

Get Out ( Kapan)

Korku filmlerinin önceliği izleyiciyi korkutmak, akıllarda yer etmesi ve izleyicinin hoşlanması gerekir. Get Out filmi ise bu kriterleri taşıyor.

Film aslında bir mesaj veriyor. Irkçılık ve Liberal düşünceye savunan kişilerin yaşadığı sorunları ele almış. Siyahi ve Beyaz bir genç aşıkların ailelerinin yaptığı ırkçılık anlatılıyor. Aileler tanıştıktan sonra olaylar çok farklı olmaya başlıyor.

The Sixth Sense ( Altıncı His)

Gerilim dolu film de hayaletlerin varlığını anlatıyor. Bir çocuk ölen insanlarla haberleştiğini söylemesiyle film başlıyor. Film de çocuğa yardım eli uzatan bir psikologda yer alıyor. Eleştirmen tarafından oldukça beğenilen filmin oyuncu kadrosunda oldukça iyi.

Heraditary ( Kalıtsal)

2018 yılının en iyi filmi olabilecek düzeyde olan film bir çok içeriğe sahip. Ayetler, hayaletler, cinayetlerle doludur. Aile büyüğünün ölümü ile başlayan film ortaya çıkan dehşet dolu sırlarla bütünleşir. Ve aile geçmişinden biran önce kurtulmak ister.

The Blair Witch Project ( Blair Cadısı)

İnsanların akıllarıyla vicdanlarıyla karakteriyle oynayan bir film. Bambaşka bir konu içeriyor ve izleyen herkes mutlaka kendileriyle yüzleşiyor. Marriliant Ormanın da kaybolan çocukları konu alan film eleştirmen tarafından çok beğenilmiştir.

Let me In ( Girmeme izin ver)

Bu film korkunun yanı sıra dram da barındırıyor içinde. Vampirlerin varlığından bahsediyor. Çocuk oyuncuların olduğu film asosyal bir çocuğun edindiği arkadaştan sonra ki olayları anlatıyor.

What Lıes Beneath (Altında ne yatıyor)

Birbirini çok seven çiftin aralarında olan kötü sırrı konu ediniyor. Bu sırdan sonra hayatları mahvoluyor. Filmin dikkat çeken diğer tarafı ise kullanılan müzikler.

Hostel:Part II ( Hostel 2. Kısım)

Hostel ve Hostel 2 olarak çekilen filmin 2. kısmında aslında biraz izleyen insanlara ders veriyor. 1. kısım için bir başka haberde söz edicem. 2. kısma gelecek olursak 3 kadının çektiği zulmü, şiddeti konu ediniyor.

Insidious( Fırsat Kollayan)

Bu film 80 yıllarda çekilen korku filmlerinden esinlenerek çekilmiştir. Astral seyehati konu edinmiştir. Devam filmi de var. 2018 de seyirci ile buluşmuştu. Demek ki film başarılı bulunmuş ki devam filmi çekilmiş.

The Descent (iniş)

Film maceracı kadınların bir keşif için gittiği mağarada mahsur kalmasıyla başlar. Film 10-15 yıl önce çekilmiş olsa da hala ilgisini kaybetti. Diğer korku filmleri gibi cinli, hayaletli perili olgusundan uzak olmasına rağmen izleyici etkisi altına almıştır.

Paranormal Activity 3 (paranolmak aktivite 3)

Paranormal Activity filmi bir ara popüler olan korku filmidir. Korku filmi seven herkesin izlediğini düşünüyorum. İzlemeyen için ise içeriğinden bahsedeyim. ilk 2 film de çift arasında geçiyordu. 3. de ise çiftin çocukları dahil oluyor. Evde olaylar yaşanıyor. Korku ve gerilim içeren film oldukça beğeniliyor

İyi Seyirler!

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal