En hızlı zayıflamanızı sağlayacak, kilo verdiren şifa kaynağı 5 bitki çayı

Bugün insanların korkulu rüyası olan kilolardan kurtulmanın rahat ve keyifli bir yöntemini sizlere önermek istiyorum. İnsanlığın uzun süren laboratuvar ve saha çalışmalarından sonra ulaşabildiği en çok zayıflatan bitki çaylarından 10 tanesini sizlerle paylaşacağız. Bu çaylar, vücudunuzdaki ödemleri ve zararlı yağları yakmada kelimenin tam anlamı ile ustadırlar.

08.04.2022-11:35 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-11:35)

Kilolar, modern çağ insanın en büyük sonu haline geldi. Ulaşılan refah düzeyi ve fiziksel olarak fazla hareket edememekten dolayı kilolar insanlığın adeta birinci sorunu haline geldi. Konfor ve refah, sadece kiloları değil obeziteyi de insanların sorunu haline getirdi.

Bundan yaklaşık yüz yıl öncesine kadar insanların ancak karınlarını doyurabilecek kadar bir birikime sahip olabilmelerinden dolayı şişmanlık veya kilo sorun değildi. Ancak günümüz dünyasında meta dolaşımı ve her ferdin çalışarak kendi parasını kazanmasının verdiği rahatlıktan dolayı istediği tüketim maddesine erişebiliyor. Bu rahatlık ve konfor, tabii olarak kilo sorununu da beraberinde getiriyor.

Bugün insanların korkulu rüyası olan kilolardan kurtulmanın rahat ve keyifli bir yöntemini sizlere önermek istiyorum. İnsanlığın uzun süren laboratuvar ve saha çalışmalarından sonra ulaşabildiği en çok zayıflatan bitki çaylarından 10 tanesini sizlerle paylaşacağız. Bu çaylar, vücudunuzdaki ödemleri ve zararlı yağları yakmada kelimenin tam anlamı ile ustadırlar.

Tabi bu çayları tüketirken, bir beslenme uzmanı veya diyetisyenden sağlıklı beslenme formülünü de alıp uyguladığımızda inanılmaz derecede hemen zayıflamaya başlıyoruz. İşte o 6 çay:

Her derde şifa, zararlı yağın düşmanı tarçın

Türkiye’de ve Türk damak zevkinde özel bir yeri olan tarçın, birçok hastalığa ve özellikle mevsimsel gribal enfeksiyonlar yanı sıra zayıflamaya da önemli derecede etki yapıyor. Hani derler ya “adı bile yeter” Tarçının da zayıflamaya kokusu bile yeter adeta.

Tarçın çayı zayıflatır mı?

Tarçın vücudu nasıl zayıflatıyor?

Tarçın, mevsimsel gribal enfeksiyonların bire bir ilacıdır demiştik. Çünkü tarçın, insan vücudunun ısısını arttıran maddeleri içeriyor. Tarçın çayı tükettikçe vücudumuzun ısısı yükseliyor ve bu da lüzumsuz yağların yanmasını sağlıyor.

Kötü yağ düşmanı maydanoz

Maydanoz sofralarımızın, aperatiflerimizin, kahvaltıdan gece atıştırmalıklarımıza kadar damağımızın vazgeçilmez yeşilliklerinden biridir. Ne var ki son yıllarda hızla gelişen fast food yiyeceklerinin yanı sıra insanların ağırlıklı olarak et ile beslenmesi, maydanoza olan ilgiyi azalttı. Tabi bu da birçok hastalığın ortaya çıkmasına sebep oldu.

Maydanoz çayı zayıflatır mı?

Maydanoz, yaratılmış yiyeceklerin içerisinde inanın en iyi ve en sadık dostu olan bitkilerden biridir desek abartmış olmayız. Yaz kış ödem sökmede ve kötü yağları yakmada tam usta bir bitkidir. Maydanoz çayı özellikle ödemlerin hızlı atılmasında önemli bir rol üstlenmektedir.

Ayrıca, folat, potasyum, kalsiyum, fosfor, C ve A gibi vitaminlerin yatağıdır adeta. Bu vitaminler, metabolizmanın düzenlenmesinde inanılmaz fonksiyonlar icra ediyorlar.

Kış çaylarının vazgeçilmezi zencefil

Zencefil’in ödem attırıcı özelliğinin yanı sıra bir diğer büyük özelliği de mide hastalıklarının bire bir ilacı olmasıdır. 

Zencefil çayı zayıflatır mı?

Midedeki bütün rahatsızlıklara karşı Zencefil çayı inanılmaz bir mücadele veriyor. Halk arasında “mide fesadı” olarak bilinen rahatsızlıktan, midenin strese girmesi, mide ekşimesi, mide yanması, mide şişkinliği, mide krampı, mide bulantısına karşı çok iyi gelmesi ve sindirme sistemine yardımcı olmasıdır.

Pu-Erh çayı

Pu-Erh, geleneksel Çin çaylarından biridir. Ve Çin hükûmetinin müdahalesiyle çayın sağlıklı üretimi ve dünyaya pazarlanması sağlanmıştır. Bu çay Çin’in önemli geleneksel çaylarından biri olduğu için Çin hükûmeti bunu kültürel miras olarak değerlendirmeye aldı ve çayın sahtesinin veya benzerlerinin yapılmasının önüne geçen tedbirler aldı.

Pu Erh çayı nedir?

Bu çayın en büyük özelliklerinden biri de yoğun kafein içermesidir. Bundan dolayı Pu-Erh’i tüketirken oldukça dikkatli olmak lazım. Hatta kafeine reaksiyonu olanların tüketmemesi gerekiyor. Çay’ın iltihaplı romatizma başta olmak üzere eklem ağrılarına çok iyi geldiği biliniyor. Fakat bir diğer özelliği ise metabolizmayı hızlandırarak vücutta biriken yağları hızlı bir biçimde eritilmesini sağlıyor. Bu çayı düzenli olarak birkaç hafta tükettikten sonra zayıflama sürecini nasıl hızlandırdığını yaşayarak göreceksiniz. Ama dediğimiz gibi kafeine karşı alerjisi olanlar ve vücudu kafeini kaldıramayanlar bu çayı dikkatli kullansın. Çünkü uykusuzluk ve mide bulantılarına sebep olabilir.

Son zamanların trendi olan beyaz çay

Beyaz çayın kış hastalıklarına karşı iyi geldiği ortaya çıkınca Türkiye’de bu çaya karşı oldukça büyük bir rağbet gösterildi. Ve bir anda çayın fiyatı 30-40 kat arttı. 

Beyaz çay zayıflatır mı?

Çayın soğuk algınlıkları ve üst solunum yollarına iyi gelmesinin yanında çok iyi bir detoks ürünü olduğu da ispatlandı. Metabolizmayı hızlandıran beyaz çay, beslenme sonucu vücutta biriken yağları hızlıca yakılıp vücuttan atılmasını sağlıyor. Bu çayı Öğlen yemeğinden sonra iki fincan olarak tüketmenizi tavsiye ederiz. Ve diğer bütün bitkisel ürünlerde olduğu gibi bundan da gözle görülür sonucu tüketmeye başladıktan ikinci haftanın sonu, üçüncü haftanın başlarında göreceksiniz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal