En güzel ve duygusal ayrılık sözleri hangileri? 2022 duygusal, anlamlı, hüzünlü ayrılık sözleri

İki insanın birbirinden ayrılması her zaman zordur. Ayrılık anında anlamlı ve duygusal cümleler kullanmak isteyen kişiler en güzel ayrılık sözlerini internet üzerinden araştırıyor. Peki En güzel ve duygusal ayrılık sözleri hangileri? İşte 2022 duygusal, anlamlı, hüzünlü ayrılık sözleri...

18.06.2022-16:00 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-16:00) En güzel ve duygusal ayrılık sözleri hangileri? 2022 duygusal, anlamlı, hüzünlü ayrılık sözleri

Hayatın zor anlarından birisi şüphesiz ayrılıktır. İki insan arasında yaşanan en duygusal anlardan birisi olan ayrılık anında doğru cümleler kullanmak ilişkinin kalıcı olarak sona ermemesi adına oldukça önemlidir. Ayrılık anında anlamlı ve duygusal cümleler kullanmak isteyen kişiler en güzel ayrılık sözlerini internet üzerinden araştırıyor. Peki En güzel ve duygusal ayrılık sözleri hangileri?

En güzel ve duygusal ayrılık sözleri hangileri?

Sosyal medyada paylaşılabilecek veya canlı olarak bir kişiye söylenebilecek 2022 duygusal, anlamlı, hüzünlü ayrılık sözleri şunlardır:

Ayrılık sözleri 2022

Ayrılık içinde insanın gözünü açıp kapayıncaya kadar geçen zaman yıl gibi gelir. Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Su uyur, düşman uyur, ayrılık hastası uyumaz. Şeyh Galip

Dünya kuruldu kurulalı bilinir: Aşk, derinliğinin farkına, ancak ayrılık saati gelip çattığında varır. Halil Cibran

Ayrılıyor olsak da, bir zamanlar sahip olduğumuz sevgiden asla nefret etmeyeceğim. Hoşçakal!

Evet, acı çekiyorum, Evet çok özlüyorum. Evet, ulan evet onu unutamıyorum. Kime ne? Sormayın artık bana nasılsın? Diye. Boş verin, ben iyiyim işte.

Ben senin yaşadığın gizli bir macerayım, anlatılmaz bir roman, kapanmaz bir yarayım, sığındığın limanlar unutturamaz beni, ben senin yüreğinde en büyük fırtınayım.

Ayrılık vaktiyse duvarda çalan saatte bir klik vururuz yüreğimize. Ölümse soluyan ensemizde derin bir nefes çekeriz içimize.

Şimdi şöyle; sen ölmüşsün, ben mezarına gelincikler dikiyorum. Bundan sonrası bir ölünün bir ölüye merhamet duyması.

Gelme çocuk! Benim denizimde yüzemezsin sen, kolların kısa kalır dalgalarıma, ölürsün çocuk! Bulaşma yalnızlığıma.

Senin, çelme taktığın yerden başlıyorum hayata. Varsın yara bere içinde olsun dizlerim, yüreğim kadar acımaz nasıl olsa.

Bir gün herkes gider mi acaba. Evet, sen kalbinde büyüttükçe, onlar da büyürler ve sığamayacaklarını anlayınca giderler.

Ay doğarken bir söğüdün arkasından, gül yüzünde sisli bir esintiyle, akşamın göçüsüne hüzün serperek ve yağmurdan geceye perdeler çekerek beni düşün unutma…

Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle…

Geleceği benimle karanlık görüyorsan, umutların solmuş yüreğinde. Hadi git beni hiç düşünme eğer mutlu olacaksan çeker giderim, sen mutlu olacaksan ben çekerim.

Batık bir gemiymişiz aşk limanında… Kader bu deyip de avutma beni ayrılık kapımızda… Senden son dileğim beni unutma.

Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda, ardımda bir yürek yükü rüzgâr. Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar.

Ne çıkar terk ettiyse, bırakıp da gittiyse. Kolayı var arkadaş, sende ona gülersin onun yaptığı gibi başkasını seversin.

Sen gittiğin an ben daracık sokaklarda ıssız çöllerden geçerek sana gelme umuduyla koştum ama her arkamı dönüşümde sen yoktun.

Hatırlarım seni her akşam yıldızlar gökte belirince. Şimdi yanımda olsaydın diye iç geçirir uzaklara bakarım ama sen hep baktığım uzaklardasın.

Birbirimize yabancı olmamız çok garip. Devam etme zamanı, her zaman iyi vakit geçirmeni dilerim. Kendine iyi bak, hoşçakal.

Kader mi böyle yollarımızı bir daha karşılaşmamak üzere ayıran. Belki de umuttur kapıları yüzümüze kapatan. Oysa aşk değil miydi bizi birbirimize derinden bağlayan? İpleri çözme zamanı, umarım yolun tekrar aşka düşer.

Seni geçmişe emanet etmek çok zor ama yaptım. Ama bu demek değil ki seni unutacağım. Daima anımsayacağım seni, yüzümde kocaman bir tebessümle. Dünya küçük derler ya hani, belli mi olur belki kesişir yollarımız bir daha. Belki tekrar sarılabilirim sana ama şimdi veda zamanı…

Bir elveda sözcüğüne bu kadar acı yükleneceğini bilmezdim, şimdi her gün elvedalar içinde yaşıyorum.

Beni sev diye çok çabaladım. Ancak yüreğini fethedecek bir güce sahip değildim. Gidiyorsun git, ancak unutma aşkın diğer yarısı ayrılıktır.

Yere göğe sığdıramadığım içi boş bir elvedaya sığdırdı beni.

Seni seninle yaşamak varken, sensiz yaşıyorum şimdi. Ayrılığımızın bilmem kaçıncı günü, bilmiyorum. Keşke birlikte geçirdiğimiz günleri sayabilseydik. Hoşçakal büyük aşkım…

Senin gidişinle birlikte içimde onanmaz bir yara açıldı. Her gün geçer diye bekliyorum ama geçmek yerine daha da büyüyor bu yara ve korkarım gittikçe ben onun için yok olacağım.

Cidden her şeyin nasıl bu kadar çabuk bozulduğu hakkında hiçbir fikrim yok. İkimiz de ilişkiyi kurtarmak için elimizden gelen her şeyi verdik ama sanırım birbirimiz için hazır değiliz. Şimdi yollarımızı ayırmak daha iyi. Hoşçakal…

Sensiz geçirdiğim günleri günden saymıyorum. Öylesine nedensiz yaşanmış gibi. Yaşamak zorunda kalmışız gibi. Sen yoksun, her şey manasız şimdi. Her şey boş sanki. Kuşlar seninleyken daha bir güzel cıvıldıyordu. Rüzgar daha yumuşak esiyordu sanki. Şimdi ne vakit çıksam sokağa hafif bir rüzgar bile acıtır tenimi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal