En Güzel Gelinlik Modelleri

Gelinlik seçimi yaparken öncelikle en güzel gelinlik modelleri değil vücut tipinize en uygun gelinlik modellerine bakmanız gerektiğini unutmayın. Vücut tipinizi tanımıyor ve nasıl modeller seçmeniz gerektiğini bilmiyorsanız tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-15:19 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:18) En Güzel Gelinlik Modelleri

Gelinlik modelleri onlarca tasarımla karşınıza çıktığı için tercih yapmak oldukça zordur.

Doğru Gelinlik Seçimi Nasıl Yapılır?

Doğru gelinlik seçimi fiziğinize uygun kesimli modelleri bulmakla başlıyor. Öncelikle fiziğinizi tanımalı ve vücudunuzda hangi bölgeyi ön plana çıkarmak istediğinize karar vermelisiniz. Normalden daha kilolu veya daha zayıf olmanız hiç sorun değil. Tercih edebileceğiniz birçok gelinlik modeli olduğu için doğru seçimler kusursuz görünmenizi sağlayacaktır.

Geniş omuzlar, normal ölçülerde bel, kısa gövde ve uzun bacaklara sahip ters üçgen vücut tipi için en doğru gelinlik modelleri A kesim modeller olacaktır. A kesim kalça ve omuzlar arasında dengeli bir görünüm yaratır. Omuzlarınızı ön plana çıkarmak straplez modeller, bacaklarınızı ön plana çıkarmak için yırtmaçlı modeller seçebilirsiniz.

Eşit genişlikte vücut hatları, normal göğüsler, eşit genişlikte omuz, kıvrımsız bel ve düzgün bacaklar hatları dikdörtgen vücutlardır. Eşit vücut hatlarına uygun doğru gelinlik modelleri düz kesim modellerdir. Kusursuz hatlarınızı gösterebileceğiniz düz kesim modeller arasından sezonun trendleri arasında yer alan iki parça gelinlikleri tercih edebilirsiniz.

Karın bölgesi geniş, bacakları ince ve göğüsleri dolgun gelin adayları için en uygun gelinlik modelleri düz kesim ve A kesim modellerdir. Bu hatlarda dikkat edilmesi gereken eşit ölçüleri yakalamak için göğüsleri olduğundan küçük göstermektir. Bu nedenle V yaka tercih ederek orantılı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kum saati vücut tipine sahipseniz belinizi ön plana çıkaran balık modelleri tercih etmelisiniz. Yarım balık formunda kuyruklu gelinlik modelleri kusursuz bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır.

Zayıf Gelin Adayları Nasıl Gelinlikler Tercih Etmeli?

Zayıf gelin adayları için en güzel gelinlik modelleri hareketli ve asimetrik kesimli modellerdir. Zayıf hatları orantılı göstermek için farklı detaylara dikkat ederek doğru gelinlik seçimi yapabilirsiniz. Eğer kollarınız normalde daha ince görünüyorsa tül detaylı kol kesimleri tercih etmelisiniz.

Etek seçimi mutlaka hacimli olmalıdır. Omuz detaylı, taş işlemeli, kat kat tül etekler zayıf kadınların olduğundan daha kilolu görünmesini sağlayacaktır. Gelinliği tamamlayacak olan aksesuar ve duvak da gösterişli olmalıdır. Kabarık duvaklar, taşlı ve gösterişli aksesuarlar kullanabilirsiniz.

Kilolu Gelin Adayları için Doğru Gelinlik Modeli Nasıl Olmalı?

Kilolu gelin adayları için en uygun gelinlik modelleri saten kumaşlı ve bol dökümlü gelinliklerdir. Fırfırlı, volanlı ve kabarık etekler daha kilolu görünmenize sebep olacağı için düz kesim ve sade etekler tercih etmelisiniz. Kol kalınlığını örtmek için tül detaylarla tasarlanmış gelinlik modellerine bakabilirsiniz. Gelinliği tamamlamak için seçeceğiniz aksesuarlar da oldukça önemlidir. Duvak yerine oldukça modern görünen taşlı tokalar kullanabilir, ince kolyeler ve sade küpelerle gelinliği tamamlayabilirsiniz. Yaka seçimde ise kilolu gelin adayları için en güzel gelinlik modelleri V yaka kesimli tasarımlardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal