En güzel, en anlamlı, dualı ve resimli arefe günü mesajları ve sözleri 2022

Ramazan Bayramına çok az bir zaman kala, Bayram mesajları ve arefe günü kutlama sözleri gündeme geldi. Arefe gününde ibadetlerini yerine getiren inananlar, sevdiklerine güzel mesajlar atarak bu özel günü kutluyor. Ramazan’ın son orucunu tutan Müslümanlar arefe gününde en anlamlı ve en güzel mesajları bulmak için araştırmalara başladı.

01.05.2022-21:10 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-21:10) En güzel, en anlamlı, dualı ve resimli arefe günü mesajları ve sözleri 2022

Ramazan bayramına saatler kalan inanan Müslümanlar arefe gününü kutluyor. Arefe gününde sevdiklerine en güzel ve anlamlı mesajları atarak bu özel günü kutlamak isteyenler, araştırmalarına başladı. Bayramın müjdecisi Arefe gününde insanlar, sevdiklerine güzel mesajlar atarak bu günü kutluyor.

Ramazan ayının son orucu tutulurken, Bayramın müjdecisi arefe gününün heyecanı da yaşanıyor. Müslümanlar bu özel günü anlamlı ve güzel mesajlar atarak taçlandırıyor. İşte birçok kişinin aradığı anlamlı ve güzel arefe günü mesajları…

“Sizlere en güzel ve coşkulu olan bayramları müjdeleyen bugünde en güzel bayramlara erişebilmeniz duasıyla. Arefe gününüz kutlu olsun.”

 “Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arefe Gününüz Kutlu Olsun."

Arefe günü

“Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Arefe gününüz kutlu olsun.”

“Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir bayram yaşamanız dileklerimle. Arefe gününüzü ve şimdiden bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.”

“Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli arefe dileğiyle.”

“Sevdiklerimiz hep yanımızda olsun, yüzümüz ve gülümüz hiç solmasın. Yüreğimize damla damla umut, günlerimize bin tatlı mutluluk dolsun. Arefe günümüz mübarek olsun.”

"Her kim Allah (Celle Celâluhû) rızâsı niyetiyle Arefe gününde sadaka verirse, Allah Te'âlâ o kişiden bunu kabul eder ve bu, sene boyunca veremediği bütün sadakaların sevabına yetişmiş olur." (Hakimü't-Tirmizî, Esrâru'l-Hac.)

“Bayramı muştulayan arife günü ne güzel gündür. Arife günümüz mübarek olsun. “

 “Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arefe Gününüz Kutlu Olsun.”

“Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli arefe dileğiyle.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal