En çok tercih edilen resimli Cuma mesajları hangileri? 6 Mayıs en güzel Cuma mesajları!

Müslümanlar cuma gününün gelmesini yine her zamanki gibi neşeyle karşıladılar. Birbirlerine resimli, en anlamlı ve farklı cuma mesajı atmak isteyen Müslümanlar bu konuda internetten sorgulama yapmaya başladılar. Biz de sizler için resimli en güzel cuma mesajlarını derledik. Hayırlı Cumalar...

06.05.2022-13:31 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-13:31) En çok tercih edilen resimli Cuma mesajları hangileri? 6 Mayıs en güzel Cuma mesajları!

İslam alemi yeni bir cuma gününe girmenin sevincini yaşıyor. bugün için sevdiklerine güzel ve farklı cuma mesajları atmak isteyenler için en güzel cuma mesajlarını sizler için derledik...

EN GÜZEL RESİMLİ CUMA MESAJLARI VE SÖZLERİ

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Allah sizi ve bizi sevdiği kullarından saysın. Hayırlı cumalar dilerim.

cuma mesajları

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ diyen sevgilinin Hz. Muhammed Mustafa'nın (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

resimli cuma mesajları

Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun! Cumamız mübarek olsun.

Ey Allah'ım! Bugün edeceğimiz dualarımızı kabul et ve bizi Makam-ı Mahmud’a komşu olmaya mazhar olan kullarından eyle. Hayırlı Cumalar...

Af dilemekten çekinmeyin, hiçbir günah Allah’ın rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar. Selam ve dua ile...

resimli cuma mesajları

Allah’ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Cuma günü namazdan önce abdestli şekilde, kalbinden dünya düşüncelerini çıkarmış ve temiz elbiseler ile iki yüz (200) kerre “Yâ Allahü el-mahmûdü fî fiâlihi” denirse, Allahü teâlâ söyleyen kişiyi hastalığından kurtarır ve şifa verir.

Cuma günü, kuşlar, vahşi hayvanlar birbirine, “Selam size, bugün Cumadır” derler. (Deylemi) Cuma diğer Cumaya kadar ve fazladan üç gün içinde işlenen günahlara kefaret olur. Çünkü iyi bir amel işleyene on kat sevap verilir. (Taberani)

resimli cuma mesajları

Allah’ım (Celle Celalühü) bizleri rahmetinin o engin lütfunla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal