En büyük hayali ölmeden önce boşanmak: Eşi evden kaçtı

Adana’da 86 yaşındaki Mustafa Göktaş, ölmeden önce tek hayalinin 11 yıl önce evlendiği eşinden boşanmak olduğunu belirtti. Mustafa dede eşinin yaşattıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Eşim benim ölmemi bekliyor diyen Mustafa dede bir de bu adalet mi? diyerek isyan etti.

03.04.2023-17:12 - (Son Güncelleme: 03.04.2023-17:12) En büyük hayali ölmeden önce boşanmak: Eşi evden kaçtı

Göktaş, 11 yıl önce Nevin Göktaş (60) ile ikinci evliliğini yapan ve eşinin bir başkasına kaçtığını iddia ederek 1,5 yıldır boşanma mücadelesi veren Mustafa dede ölmeden önce son istediğinin boşanmak olduğunu gözyaşları ile ifade etti

Yıllarca yurt dışında çalışan ve emekli olduktan sonra memleketine dönen Göktaş, Adana’nın Kozan ve Tufanbeyli ilçelerinde hayır işlerine kendisini verdi.

11 yıl önce tanıştı

İHA'da yer alan habere göre, Göktaş hayır işlerine zaman harcarken komşularının vesilesi ile tanıştığı ve 11 yıl evli kaldığı Nevin Göktaş’ın evini ve eşyalarını alıp başka bir kişinin kaçmasının sonrasında problemli bir sürece girdi. Hayırsever Mustafa dede 1.5 yıldır başkasına kaçarak kendisini terk eden eşinden boşanmaya çalışıyor. Yaşadıklarını gözyaşı içerisinde aktararak ölmeden boşanmak istediğini ifade etti.

Tek hayali boşanmak

11 yıllık eşinden boyunca eşi tarafından psikolojik şiddete maruz kaldığını ve 4 milyon TL’ye yakın parasının kaybolduğunu belirten Mustafa dede, eşinin akrabalarının yıllarca evlerinde kira oturduğunu iddia etti.

Döndükten sonra köyün milyoner dedesi oldu

Yıllarca yurtdışında çalışıp emekli olduktan sonra ilk eşi olan Hüsne Göktaş’ın kansere yenik düşmesinin ardından ülkesine döndüğünü aktaran Mustafa Göktaş “Memleketime geldim. 25 sene Avrupa’da çalıştım emekli oldum. Memleketime hizmet etmek için geldim. Yetiştiğim kadar hayır yapmaya çalıştım. Un fabrikası, petrol ofisi açtım, köyümün camisine yardımlar yaptım. 

"Bana bakacağını söyledi"

-Eşimin vefatından sonra vesile oldular şu an evli olduğum Nevin Hanımla tanıştırdılar. O zaman ben 75 yaşındaydım kendisi 50 yaşındaydı olmaz aramızda yaş farkı çok, dedim araya girenler oldu, bu şekilde evlilik gerçekleşti. Bana bakacağını söyledi” dedi.

Tarla ve evleri üzerine almış

11 yıl önce evlenmesinin ardından eşinin tarla ve evlerini üzerine yaptırdığını aktaran Mustafa Göktaş, “Evini yaptırdım. Nar bahçesi vardı. 'Buraya hurma diktirelim' dedi, hurma diktim. 'Kardeşimin hakkı var' dedi, onu satın aldım. Her dairemde bir akrabası oturdu. 

Eşi 1 buçuk yıldır yanında değil

"Benim ölmemi bekliyor"

-Bir dairemde 4 yıl akrabası oturdu, 4 kuruş vermedi. Benim yaklaşık 1 milyon TL param gitti. Şimdide ayrılmam diyor. Benim ölmemi bekliyor ve tüm birikimlerimi almak istiyor. 11 senede bütün birikimim gitti" dedi.

"Gittiği adam 45 yaşında bu adalet mi?"

Tek hayalinin evlenmeden boşanmak olduğunu vurgulayan Mustafa Göktaş “Tek duam bu. Ben 1,5 seneden beri boşanmaya çalışıyorum. 5. duruşma. Başka bir adamla yaşıyor. Sadece boşanmak istiyorum. Ölmeden tek isteğim bu. Kadına şiddet diyorlar. Ben 86 yaşındayım gittiği adam 45 yaşında bu adalet mi ? İki kez beni öldürmeye geldi kapımın arkalarına kilit yaptım. Yetkililerden yardım bekliyorum” diye konuştu.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal