Emre Mor Beşiktaş’a mı transfer olacak? Fatih Karagümrük’ün yıldızı Emre Mor takımdan ayrılacak mı? Transferin gözdesi Emre Mor için Beşiktaş teklif yaptı

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş’ta gündeme sürpriz bir isim geldi. Kartal, Fatih Karagümrük’ün yıldızı Emre Mor’a talip oldu. Peki Emre Mor Beşiktaş’a transfer olacak mı?

23.06.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-09:18)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, önümüzdeki sezonda Teknik Direktör Valerien Ismael yönetiminde şampiyonluk sevinci yaşamak istiyor.

Transfer çalışmalarını sezon öncesi kampına yetiştirmek isteyen Beşiktaş’ta yönetim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken gündeme beklenmedik bir isim alındı.

Gündeme gelen son isim Emre Mor!

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Valerien Ismael ve yönetim arasında gerçekleştirilen transfer görüşmelerinde gündeme alınan son isim Fatih Karagümrük’te yeniden yıldızı parlayan Emre Mor oldu.


Transferde ilk temas kuruldu

Emre Mor transferi için vakit kaybetmeden Fatih Karagümrük ile görüşmelere başlayan Beşiktaş yönetimi, oyuncu için taleplerini sordu.  

Beşiktaş'ın Emre Mor teklifi belli oldu

Emre Mor, transferi için Beşiktaş cephesinin Fatih Karagümrük’e iletmiş olduğu teklif de ortaya çıktı. Emre Mor için Beşiktaş yönetimi takasta Salih Uçan ve 2.2 Milyon Euro teklif etti.

Karagümrük yanıt verecek

Beşiktaş’ın teklifine yanıt vermek için süre isteyen Fatih Karagümrük yönetiminin genç oyuncunun transferindeki kararını kısa bir süre içerisinde Beşiktaş yönetimine bildirmesi bekleniyor.

Fatih Karagümrük'te küllerinden doğdu

24 yaşındaki genç yıldız Emre Mor’un birkaç sene önce dünya çapında bir yıldız olması beklenirken, kariyerinde büyük bir düşüş yaşamış ve son olarak ülkemizde Fatih Karagümrük ile anlaşma sağlamıştı. Fatih Karagümrük’te ise özellikle Volkan Demirel yönetimindeki ligin son bölümünde oldukça etkili bir performans sergileyen Emre Mor’un küllerinden yeniden doğduğu konuşulmuştu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal