Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe'ye sitem: Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim ama üzgünüm

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'yi eledikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Sarı Lacivertli taraftarların tepkilerine karşılık "Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim ama üzgünüm. Hayatın gerçekleriyle fazlasıyla yüzleştim" dedi. İşte detaylar...

28.02.2024-00:03 - (Son Güncelleme: 28.02.2024-00:03)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, Ankaragücü’ne 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Başkent ekibi yarı finale yükselen taraf oldu. Mücadele sonrasında Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, galibiyetle ilgili açıklamalarda bulundu. 

“İnşallah Avrupa’da yer alırız”

Emre Belözoğlu açıklamasında; "Ligdeki son maçta hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. 2-0'dan 3-2'ye kaybedince kötü bir senaryo oldu. Tek ayaklı maçların böyle durumlarda avantaj olabileceğini düşündük. Burada galibiyette en büyük pay oyuncu arkadaşlarım. Kendi sahamızda hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. Geldiğimizden beri camiayla bütünleştik. Taraftar bana sevgiyi hissettirdi. 19 Mayıs Stadyumu açıldığında inşallah Ankaragücü Avrupa kupalarında oynar" açıklamasında bulundu.

“Hayatın gerçekleriyle fazlasıyla yüzleştim”

Öte yandan Fenerbahçeli taraftarların tepkisi için de konuşan tecrübeli teknik adam "Benim söyleyecek bir şeyim yok. Fenerbahçe'yi tercih ettiğimden hiç pişman olmadım. Fenerbahçeli Emre'yim ben. Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim ama üzgünüm. Hayatın gerçekleriyle fazlasıyla yüzleştim. Söyleyebileceğim fazla bir şey yok" ifadelerini kullandı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal