24.02.2021-19:25 (Son Güncelleme:24.02.2021-19:25)


1

Fenerbahçe'nin yeni sezondaki forvet hattında en güçlü adayı eski golcüsü Vedat Muriqi. Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun temasa geçtiği Kosovalı golcü eski takımına sıcak bakıyor.



2

Son 2 sezondur istediği başarıyı yakalayamayan Fenerbahçe, bu yılı mutlu sonla bitirip, 4. yıldızı takmak ve şampiyonluk hasretini dindirmek istiyor. Sarı-lacivertli ekip Göztepe'ye 1-0 mağlup olarak zirve yolunda önemli bir puan kaybı yaşadı.



3

Şampiyonluk yarışındaki en büyük rakiplerinden Galatasaray'ın zorlu Aytemiz Alanyaspor deplasmanında galip geldiği haftada 3 puan kaybeden Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi moraller bozuldu.



4

Emre Belözoğlu, Lazio‘da oynayan Vedat Muriç‘i aramış, “Alo... Ben Emre Abin” demiş. Son dönemlerin transferde iş bitiren sanki büyülü bir lafı bu... Ama telefonların doğru adreslere gitmesi çok önemli..



5

Milliyet'in duayen ismi Şansal Büyüka, Dobra Dobra köşesinde hem Fenerbahçe'nin Göztepe maçını hem de sarı-lacivertli takımın gündemini değerlendirdi. İsmi Fenerbahçe ile anılan Muriqi ile ilgili önemli sözler sarf etti. İşte o yazısından bir bölüm..



6

Fenerbahçe'nin Göztepe karşısında oynadığı kötü futbol eleştirilere neden oldu. Bu sezon Kadıköy'de 5. mağlubiyetini alan ve 28 yıl sonra sahasında aldığı yenilgi rekorunu tekrar eden Sarı Lacivertliler, şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.



7

Demek ki Fenerbahçe yeni sezon için Vedat Muriç‘i düşünüyor. Şimdiki santrforlara bakarsanız; Vedat Muriç 50 bin defa daha iyi...



8

Ama Fenerbahçe‘nin futbol genlerine bakarsanız, Vedat Muriç yetmez. Fenerbahçe santrforu taksimetreyi 20 golden açacak, üstüne sayacak.



9

Vedat Muriç’in en iyi sezonunda 15 golü var. Ortalamaya vurursanız 15‘in de altında... Hadi biz yanılıyoruz diyelim, sayıların yanılma şansı yok.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR