Emre Belözoğlu Kalırsa Luiz Gustavo Gidiyor!

Emre Belözoğlu'nun teknik adamlık koltuğuna geçmesiyle yedek kalan Fenerbahçe'nin oyuncusu Luiz Gustavo'nun önümüzdeki sezon kariyerine başka bir takımda devam etmek istiyor!

20.06.2021-16:05 - (Son Güncelleme: 20.06.2021-16:35) Emre Belözoğlu Kalırsa Luiz Gustavo Gidiyor!

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo'nun önümüzdeki sezon kariyerine başka bir takımda devam etmek istediği öğrenildi.

Teknik adamlık koltuğuna geçen Emre Belözoğlu yüzünden yedek kalan Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'nin yönetimine Belözoğlu kalırsa takımdan ayrılacağını söyledi. Sarı-lacivertli kulüp yetkililerinin ise düşen performansını göz önünde bulundurarak, Gustavo'nun takımdan ayrılmasına sıcak baktığı öğrenildi.

Emre Belözoğlu'nun bu durumundan olumsuz etkilenen Luiz Gustavo, Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon olmayacağını ve ayrılacağını bildirdi. Ayrılma kararı alan tecrübeli futbolcu, menajerine ve kulübe ayrılmak istediğini söyledi. Brezilyalı yıldız, Emre Belözoğlu'nun yedek bırakmasıyla kırgınlık yaşadı ve takımdan ayrılmak istiyor. Gustavo'nun Emre Belözoğlu'nun kalması halinde ayrılacağı belirtildi.

GİTMESİNE ENGEL OLUNMAYACAK

Sarı-Lacivertli takımın futbol komitesi de Gustavo'nun düşen performansı ve ilerleyen yaşı sebebiyle, Brezilyalı'nın gidişine engel olmuyor. Transfer tahtasının açılmasıyla Gustavo'nun ayrılma ihtimali kuvvetli görülüyor.

23 Temmuz 1987 tarihinde Pindamonhangaba'da dünyaya gelen Luiz Gustavo, altyapı kariyerinde Universal FC Largo'da top koşturdu. 

Profesyonel futbol kariyerine Sport Club Corinthians Alagoano'da start veren deneyimli futbolcu daha sonra Clube de Regatas Brasil, Hoffenheim, Bayern Münih, Wolfsburg, Olympique Marsilya ve Fenerbahçe SK kadrolarında yer aldı.  

Brezilya A Milli Takımı formasını 40 maçta giyen deneyimli orta saha oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı. 

Kariyeri başarılarla dolu olan 33 yaşındaki futbolcu; 2 Almanya Kupası şampiyonluğu, 2 Almanya Süper Kupa şampiyonluğu, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 Konfederasyon Kupası şampiyonluğu ve 1 Almanya Bundesliga şampiyonluğu elde etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal