Emre Belözoğlu: 'Gelen İsimler Körelmeyecek Marka Olacak'

Sezonun sona ermesiyle Fenerbahçe’nin sportif direktörü olacak olan Emre Belözoğlu, hırslı ve Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bilen oyuncularla çalışacaklarını belirtti.

24.07.2020-10:35 - (Son Güncelleme: 24.07.2020-10:33) Emre Belözoğlu: 'Gelen İsimler Körelmeyecek Marka Olacak'

Fenerbahçe'de yeni sportif direktör Emre Belözoğlu, yeni sezona ilişkin transfer politikalarını yakın çevresine bahsetti.

Fenerbahçe'nin tek başına bir tercih nedeni olduğuna dikkat çeken Belözoğlu, "Her futbolcu çocukken büyük takımda oynama hayali kurar. Fenerbahçe her çocuğun hayalidir. Transfer stratejimizi bunun üzerine kuruyoruz. Burada oynamak için can atan futbolcuları tercih edeceğiz. Futbolcu oynamak istediğini bize her şekilde gösterecek" ifadelerini kullandı.

'KULÜPTE OYNAMAYI ÇOK İSTEYEN İSİMLERİ ALACAĞIZ'

Yeni sportif direktör Belözoğlu, "Elbette kendi istediğimiz oyuncular da olacak. Ancak büyük çoğunlukla bu kulüpte oynamayı çok isteyen isimleri kadroya katacağız. Biz transferden çok bir felsefeyi getirmeyi istiyoruz. Fenerbahçe geçmişte olduğu gibi en iyisi alıp körelten değil, alıp geliştiren değer yaratan bir marka haline gelecek. Bunu kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz" diye belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal