02.11.2021-10:52 (Son Güncelleme:02.11.2021-11:17)


1

Emre Belözoğlu Başakşehir'de göreve gelmesinin ardından İstanbul ekibiyle çıktığı 3 karşılaşmada 3 galibiyet aldı. Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan teknik adam sarı lacivertlilerde pişmanlık yarattı.



2

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile yollar ayrılırken birçok takımın ilgilendiği 41 yaşındaki hoca Medipol Başakşehir'le anlaşmaya vardı. Teknik adam burada sergilediği performansla büyük dikkat çekiyor.



3

Emre Belözoğlu, futbolcu olarak 4 sezon forma giydiği Başakşehir'de bu kez teknik adam olarak göreve geldi. Süper Lig'de ilk sınavına zorlu Beşiktaş maçı ile çıkan Emre Belözoğlu, Başakşehir ile 3-2 galip ayrılırken 9. haftada oynanan Antalyaspor maçını ise 2-1 kazanmasını bildi.



4

Başakşehir'in başında üçüncü maçına ise Süper Lig'in 11. haftasındaki Adana Demirspor karşılaşması ile çıkan Emre Belözoğlu, bu mücadeleden de 2-1'lik galibiyetle ayrılarak yoluna 3'te 3 le devam etti. Emre Belözoğlu'nun bu başarısı futbol otoriteleri tarafından büyük övgü aldı.



5

Başakşehir, Emre Belözoğlu yönetiminde yoluna kayıpsız devam ederken son haftalarda istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe'nin son üç haftada yenilmesi sosyal medyada büyük ses getirdi.



6

Fenerbahçe'nin son üç haftada Trabzonspor, Alanyaspor ve Konyaspor'a kaybederek 9 puandan olurken, Başakşehir'in Emre Belözoğlu yönetiminde 9 puan kazanması sosyal medyada çok konuşulan konulardan birisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR