Emrah'tan Usta Oyuncu Cihat Taner'e Zehir Zemberek Sözler!

Oyuncu Emrah, usta tiyatrocu Cihat Tamer'in kendisine yönelik sert açıklamalarından sonra aynı sertlikte sosyal medya hesabından yanıt verdi.

25.09.2018-11:44 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-11:23) Emrah'tan Usta Oyuncu Cihat Taner'e Zehir Zemberek Sözler!

ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi adlı dizide Ali karakteri ile adından söz ettiren Emrah ve usta tiyatrocu Cihat Tamer birbirine girdi. Cihat Tamer, katıldığı bir programda Emrah'ı oyuncu olarak görmediğini dile getirdi. Emrah kendisine gelen bu sert yorumun ardından sosyal medya hesabından açtı ağzını yumdu gözünü.

'EMRAH KİM? OYUNCULUKLA ALAKASI YOK'

Usta oyuncu Cihat Tamer, Kanal D ekranlarında yayınalanan Şule ile Vitrindekiler adlı programa katıldı. Cihat Tamer, gündemde olan oyuncuları değerlendirirken, Şule'nin Emrah'ın oyunculuğu üzerine yönelttiği soruya, 'Emrah kim? Çok şanslı. Yeni çekilen diziler 3'üncü bölümde bitiyor. Oğlanın oyunculukla alakası yok ama dizisi iki sezondur devam ediyor.' yanıtını verdi ve olayın fitilini ateşledi.



EMRAH ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Emrah, Cihat Tamer'in eleştirisine çok öfkelendi ve sosyal medya hesbından ağır sözler sarfetti.

Cihat Tamer'in fotoğrafını paylaştığı gönderiye, 'Kendini sanatın, tiyatronun azizi görüp, insanların mesleki kariyerleri ile ilgili yorum yapma hadsizliğin de bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor.. .


'HAKKIMDA YORUM YAPMAYA ÇALIŞAN BİR ZAVALLI'

Bu arkadaş daha önceleri de medyada zaman zaman hakkımda yorum yapmaya çalışan bir zavallı.. Yaşına olan saygımdan hiç cevap vermedim muhattap olmadım... Ancak bu arkadaş tekrardan bundan bir kaç gün önce ismini ilk defa duyduğum bir tv programında mesleğimle ilgili kendisine hiç yakışmayan bir biçimde konuşmuş.



'İNSANLAR SENİ HATIRLARDA İŞ BULMAN KOLAYLAŞIR'

Anladığım kadarıyla bu Cihat Tamer denen arkadaş bu aralar işsiz ve güçsüz... Yazık aslında üzüldüm de durumuna... Tabi evde oturup yapımcıların aramasını beklemekte çok zor olsa gerek... Kaderin böyle arkadaş.. Rabbim yardımcın olsun... Ha bu arada bu paylaşımımdan dolayı sana bir faydam dokunur inşallah.. İnsanlar seni hatırlarda belkide iş bulman kolaylaşır...' notunu yazdı.

İşte Emrah'ın yaptığı o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal