Emrah Serbes Dosyasında Belgede Sahtecilik!

3 kişiyi trafik kazasında öldürdüğü için eli kalem değil kelepçe tutan Emrah Serbes'in (T yok) dosyasında önemli bir gelişme gerçekleşti.

10.02.2021-12:12 - (Son Güncelleme: 10.02.2021-12:12) Emrah Serbes Dosyasında Belgede Sahtecilik!

Trafik kazasında 3 kişinin ölümüne neden olduğu için 13 yıl 4 ay hapse mahkum edilen ancak bir süre sonra serbes(t) bırakılan  Emrah Serbes'in dosyasında yeni bir gelişme yaşandı.

BELGEDE SAHTECİLİK

Yazar ve senarist Emrah Serbes'in avukatı Prof. Dr. Ersan Şen, Dr. Çezar Atasoy'un hazırladığı epikriz raporunu Yargıtay'a beyan etmişti. Ancak belgenin gerçeği yansıtmadığı tespit edildi.

Yargıtay'a sunulan ve hastanenin antetli kağıdıyla hazırlanan belgenin hastane personelinden habersiz tasarlandığı ortaya çıktı.

"SUÇLUYU KAYIRMA'' GİRİŞİMİ

Günaydın'dan yansıyan habere göre, Atasoy hakkında "suçluyu kayırma" ve "sağlık mensuplarının suçu bildirmemesi" maddeleri kapsamında suç duyurusunda bulunuldu.

Ayrıca, Serbes'i hastaneye götüren ve alkollü olduğuna yönelik tespiti engellediği iddia edilen eniştesi Kıvanç Nart hakkında da "suçluyu kayırma" suçu kapsamında suç duyurusunda bulunuldu. Serbes'in yolda doktor izniyle alkol aldığını söyleyen Nart, "Aracı Emrah'ın kullandığını bilseydim kesinlikle teslim olmasını sağlardım" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal