Emniyet'ten İntihar Eden Polis Açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), İzmir'de bir polisin "hırsızlıkla suçlandığı" için intihara kalkıştığı iddiasıyla ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, durumun bütün taraflarıyla değerlendirmesi için bir polis başmüfettişi ve bir mülkiye başmüfettişi vazifelendirdiği bildirildi.

29.03.2021-17:50 - (Son Güncelleme: 29.03.2021-17:50) Emniyet'ten İntihar Eden Polis Açıklaması

İzmir'de bir komiser yardımcısının gözlüğünün çalınmasının ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde ifadesine başvurulan ve evinde arama yapılan 46 yaşındaki polis memuru İsmail Zeybek intihar etti.

Durumla alakalı açıklamada bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) durumun bütün detaylarıyla araştırılması için bir polis başmüfettişi ile bir mülkiye başmüfettişi vazifelendirerek, soruşturmanın başladığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden durumla alakalı yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

 "Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezi Amirliği'nde yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olayın tüm yönleriyle araştırılması için İçişleri Bakanlığı tarafından 1 polis başmüfettişi ve 1 mülkiye başmüfettişi görevlendirilmiş olup, tahkikata hemen başlanılmıştır. İddiaya ilişkin soruşturma tüm boyutları ile titizlikle yürütülmektedir." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal