Emniyet Pek Çok Suça Karışmış Furkan Vakfı'nın Brandalarını Topladı

Furkan Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre Adana'da şehre astıkları brandalar Emniyet Kuvvetleri'nce toplatılıyor.

28.10.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-12:18)

1994 yılında Alparslan Kuytul tarafından kurulan dini bir vakıf olarak faaliyetlerde bulunan Furkan Vakfı geçtiğimiz günlerde 31 Ekim tarihinde kutlayacakları olan ve '31 Ekim'de Büyük Konferans' sloganı ile twitterda duyurdukları Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayacakları bir konferans düzenleyeceklerini şehrin farklı yerlerine astıkları brandalar ile paylaşmışlardı.

ADANA EMNİYETİ FURKAN VAKFI'NIN BRANDALARINI TOPLATTI

Dün akşam ise Adana Emniyeti tarafından şehirde astırılan söz konusu brandaların toplatıldığı yönünde ifade ettikleri twitler Furkan Vakfı'nın twitter adresinden paylaşıldı. Söz konusu twitlerde şu ifadeler kullanıldı:

'Geçtiğimiz hafta Mevlid-i Nebi haftası olması sebebiyle gerçekleştirmek istediğimiz program için yönetimi belediyeye ait Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosunu kullanmak için belediye yetkilileri ile görüşüldü ve valiliğe bildirimde bulunuldu.

Kanunen izne bağlı olmayan sadece bildirim şartı bulunan bu program için yapmış olduğumuz duyuru çalışmaları engelleniyor!

Şehrin her köşesinde bir çok parti, festival ve konserler hakkında asılı olan brandalardan rahatsız olmayan zabıta ve #AdanaEmniyeti neden dini bir programın duyuru brandasından rahatsız oluyor?

İslami ProgramaEngel'


FURKAN VAKFI: ADANA EMNİYETİ'Nİ KINIYORUZ

Söz konusu tüm bu yaşananların sonucunda Adana Emniyeti herhangi bir açıklamada bulunmazken Furkan Vakfı twitter adresinden dün akşam saatler 11.55'i gösterirken 'Adana Emniyeti, bugün emek emek asılan konferans brandalarımızı kestiriyor!

Şehrin her köşesinde partilerin brandaları asılı dururken sadece kutlu doğum konferansına ait brandalardan rahatsızlık duyan #AdanaEmniyeti'ni KINIYORUZ!' ifadelerini paylaşmıştı.

ALPASLAN KUYTUL KİMDİR?

Alparslan Kuytul 1965 tarihinde Adana'nın 46 km güneyinde bulunan Karataş ilçesinde Dünya'ya gelmiştir. 1991 senesinde Çukurova Üniversitesi Mimarlık - Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden de mezun olmuştur.

1993 - 1997 tarihleri aralığında da Mısır'ın El-Ezher Üniversitesi Şeriat Fakültesi İslâm Hukuku Bölümü'nde eğitim hayatına devam etmiştir.

1997 tarihinde Ezher Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Ezher Üniversitesi'nde okumuş olduğu yıllar içerisinde Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nı kurmuştur.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal