Emniyet Genel Müdürlüğünden Polislere 'Uyarı' Talimatı!

Yeni tip coronavirüsle mücadelede polis ekiplerine düşen vazifenin önemine işaret eden Emniyet Genel Müdürü Aktaş, polislere ,"Vatandaşlarımız havaların ısınmasıyla dışarı çıkıyor. Gerekli anonslarımızı sürekli olarak yapalım."dedi.

16.04.2020-15:08 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-15:00) Emniyet Genel Müdürlüğünden Polislere 'Uyarı' Talimatı!

Emniyet Genel Müdürlüğünün açıklamasına göre, Dikmen binasında Genel Müdür Mehmet Aktaş'ın başkanlığında, genel müdür yardımcıları ve daire başkanlarının bizzat, il emniyet müdürleri ve polis moral eğitim merkezi müdürlerinin video konferans yöntemiyle dahil olduğu bir koordinasyon toplantısı gerçekleşti.

Söz konusu yoplantıda açıklamada bulunan Aktaş, salgınla mücadelede sağlık personelleri kadar emniyet ekiplerine düşen vazife ve sorumluluğun fazlalığına işaret ederek, özverili çalışmalarından dolayı polislere teşekkürlerini sundu. Aktaş, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

ANONS TALİMATI
"Vatandaşlarımız havaların ısınmasıyla dışarı çıkıyor. Gerekli anonslarımızı sürekli olarak yapalım. Sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşlarımızı defaatle uyaralım. Maske üretim alanları ve ürünlerin fahiş fiyatla satılmasına yönelik denetimler yapıyoruz.

Kaçak üretimlerin ve fahiş fiyatla ürün satılmasının önüne geçmek konusunda gerçekten çok iyi işler çıkartıyorsunuz. Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. İnternet ve sosyal medyadan devletin ve milletin bütünlüğünü etkileyecek şekilde yapılan asılsız ve provokatif paylaşımların önüne geçmek adına da gerekli çalışmalarımız sürdürüyoruz."

"TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

"Olası provokatif terör eylemlerine karşı her zaman olduğu gibi tedbirli olmaya devam edeceğiz. PKK, DHKP/C, FETÖ ve DEAŞ ile mücadelemizi daima özveri, kararlılık ve hassasiyetle sürdüreceğiz." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal