Emniyet Genel Müdürlüğü'nden ek ödeme müjdesi! Polis memurları ek ödeme kapsamında ne kadar alacak, ek ödeme ne kadar? Maaşlara 5 yıl boyunca eklenecek

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM)'nden müjde! Polis memurlarına bu aydan itibaren 5 yıl boyunca her ay verilecek ek ödeme resmen duyuruldu. EGM tarafından konuya ilişkin açıklamalar geldi. Peki, polis memurları ek ödeme kapsamına ne kadar alacak? İşte EGM'nin konuya ilişkin açıklaması...

16.04.2022-11:58 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-11:58) Emniyet Genel Müdürlüğü'nden ek ödeme müjdesi! Polis memurları ek ödeme kapsamında ne kadar alacak, ek ödeme ne kadar? Maaşlara 5 yıl boyunca eklenecek

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklama kapsamında polis memurlarına 5 yıl boyunca her ay olmak üzere ek ödeme yapılacak. Bu açıklama doğrultusunda merak edilen konular arasında ek ödemenin ne kadar olduğu yer alıyor. Peki, polis memurların ne kadar ek ödeme yapılacak? işte detaylar...

Polis memurlarının maaşlarına 5 yıl boyunca yapılacak ek ödemeler konuşuluyor. EGM tarafından yapılan yapılan açıklama doğrultusunda polis memurlarına yapılacak olan ek ödemeyle ilgili yapılan açıklamada Vakıfbank ile protokol imzalandığı belirtildi. Aynı zamanda 5 yıl boyunca her ay tüm personellere 300 TL ilave ek ödeme yansıtılacağı söylendi. Ayrıca 5 yıl boyunca geçerli olacak promosyon ödemesi 6 ayda bir yapılacak memur maaş zammı oranında artırılacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü açıklama

EGM'den açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğünce sosyal medya platformlarında paylaşımı yapılan ‘Emniyet mensuplarının banka maaş promosyon anlaşmaları’ hakkında açıklama yapıldı. Gelen açıklamada EGM ile Vakıfbank'ın protokol imzalandığı belirtilirken, bunun sonucunda tüm personelin maaşlarına her ay 300 TL ilave ödeme yapılacağı paylaşıldı. EGM tarafından yapılan açıklamaya şu sözlerle devam edildi:

“Genel Müdürlüğümüz ile Vakıfbank arasında 18 Mart 2022 tarihinde imzalanan yeni promosyon protokolüne göre, Emniyet Genel Müdürlüğü merkez ve 81 il teşkilatında görev yapan tüm personelin maaşlarına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacaktır. Ayrıca bu miktar, 6 ayda bir yapılacak memur maaş zammı oranında arttırılacak ve sözleşme 5 yıl süreyle geçerli olacaktır."

Açıklamanın, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesaplarından yapıldığı ve tüm  teşkilatlara duyurulduğu da belirtildi.

Provokasyonlara suç duyurusu

’İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün promosyon anlaşmasının 6 ay önce bittiği ve henüz bir sözleşme imzalanmadığı’ gibi iddialar gündemde yer aldı. Gündemde yer alan bu iddiaların ardından EMG tarafından yapılan açıklamada ise bu konunun gündeme getirilerek dezenformasyon yapıldığı belirtilerek, İstanbul Emniyet Müdürlüğü promosyon anlaşmasının, 31 Temmuz 2022 tarihinde sona ereceği vurgulandı. Bu süre bittiğinde ise yeni anlaşmaya dahil olunacağı söylendi.

Yeni yapılan sözleşme gereğince yapılacak olan ödemeden İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan tüm personelin de faydalanacağını açıklık getiren EGM, bu konu üzerinde sahte hesaplardan provokasyon yaptığı belirlenen kişilerin hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu söylemiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal