TOKİ'ye Borcunu Kapatmak İsteyenlere Yüzde 22 İndirim Sağlayan Kampanya Başladı

TOKİ'ye borcu olanlara büyük kolaylık sağlayacak kampanya bugün başladı. 19 Nisan'a kadar TOKİ'ye olan borcunu kapatmak isteyenlere yüzde 22 indirim yapılacak.

21.03.2019-11:03 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-10:55) TOKİ'ye Borcunu Kapatmak İsteyenlere Yüzde 22 İndirim Sağlayan Kampanya Başladı

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarından gelen yoğun istek sebebiyle geri ödemeleri süren gayrimenkuller için indirim kampanyası yapıldı. Başvuruların bugün başladığı uygulamada peşin ödemelerde yüzde 22 oranında indirim uygulanacak.

210 BİN KONUT VE İŞ YERİ ALICI YARARLANACAK

Kampanyadan 210 bin konut ve iş yeri alıcısı faydalanabilecek. Yüzde 22 indirim kampanyasından tüm borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da faydalanabilecek. Borcun hepsini kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak koşulu ile yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 19 NİSAN

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları 21 Mart-19 Nisan tarihlerinde ilgili bankaya başvuru yapabilecek. Bu tarihin ardından yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından faydalanılması mümkün olmayacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun olmaması lazım. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecek.

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal