İnşaat Teknikeri Ne İş Yapar

İnşaat teknikeri ne iş yapar, inşaat teknikeri maaşı gibi konuyu merak eden öğrenci adayları varsa bu haber tam sizin için.

07.05.2018-10:24 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-10:15) İnşaat Teknikeri Ne İş Yapar

İNŞAAT TEKNİKERİ NE İŞ YAPAR

İnşaat teknikeri, mühendis ile usta arasındaki geçiş pozisyonunda görev alır. Mühendisle beraber yorumladığı bilgileri ustalara aktarıp, iş sürecini takip eder. Tabi bu hadise teknikerin bilgi düzeyine bağlıdır. Üniversitede aldığınız teorik bilgiler şantiyede pek işinize yaramayacaktır. Uygulamada pek çok değişiklik göreceksiniz. Bu sebeple stajlarınızı şantiyede yapmanızı gördüğünüz uygulamaları en ince ayrıntıya kadar ustalara danışmanızı kesinlikle tavsiye edilir. Hani bilgi birikimi dedik ya; Diyelim ki aynı şantiyede bir mühendis ve Tekniker vazife alıyor, bu yere bir şantiye şefi lazım. Eğer Teknikerin bilgi ve tecrübesi mühendisten fazla ise işverenin seçimi teknikerden taraf olacaktır. Teknikerin amelelikle işi yok, yeter ki ameleden daha çok bilgi haznesine sahip olun. Bayan teknikerler

İNŞAAT TEKNİKERİ MAAŞI

Bu konuda kesin bir şey yok. Yaşadığınız ilin ekonomik seviyesi ve şirkete yararınız dikkate alınarak ücretiniz değişim gösterebilir. Yeni sektöre girmiş bir tekniker iyi bir maaş ile işe başlar. Bu maaş sizi başta tatmin eder diyebiliriz sanırım. Sakın az demeyin, yukarıda da söylediğim gibi şantiye değişiktir. Esasen siz ilk aylarda işi öğrenecek üstüne para alacaksınız 5 yıl tecrübeli bir teknikerin maaşı bulunduğu şehrin de ekonomik durumu dikkate almak suretiyle 5.000 TL seviyesinde değişebilir. Doğru fiyat bandını bulmak için yaşadığınız şehirdeki piyasayı araştırınız. Bu mesleğe yönelmeniz tavsiye edilir.

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal