Emir Sarıgül sorusuna Buket Aydın'dan ''O kim ya!'' tepkisi geldi! Aydın, o ismi duyunca çıldırdı

Uzun süre spikerlik yapan Buket Aydın, geçtiğimi gün muhabirler tarafından Emir Sarıgül sorusu yöneltildi. Sarıgül'ün ismini duyan Buket Aydın, sinirlerine hakim olamadı ''O kim ya!'' tepkisini verdi.

22.07.2022-09:49 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-09:49)

Ünlü spiker Buket Aydın ve Emir Sarıgül aşkında Sarıgül'ün aldattığı iddiaları gündeme damgasını vururken Buket Aydın tarafından tekrar bir şans verilmesine rağmen aranılan aşk bulunamadı. Bunun üzerine tekrar ayrılık yaşayan ikili gergin zamanlardan geçti. Bodrum sokaklarında muhabirlere takılan Aydın'a sorulan o isim ise çıldırttı. 

''O kim ya''

Emir Sarıgül ile birlikteyken Buket Aydın'ı aldattığı iddiaları gündeme gelmesi üzerine geçtiğimiz akşam spiker Buket Aydın'a yöneltilen soru kızdırdı. Buket Aydın, , Emir Sarıgül sorusunu duyunca "O kim ya! Adını duymak istemiyorum arkadaşlar lütfen yeter artık ya" diyerek tepki verdi.

Buket Aydın sinirleni

Buket Aydın ve Emir Sarıgül arasında yaşanan gerginlikler üzerine Aydın'ın sinirlerinin geçmediği ve o ismi duyunca bile çıldırdığı belli oldu. Sarıgül'ün aldattığı iddialarına karşılık olarak net bir bilgi bulunmamaktadır.

Buket Aydın sinirleni

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal