Eminevim Şirketi Faizsiz Ev Alma Yöntemlerini Anlattı

İzmir Enternasyonel Fuarı'nın katılımcısı olan Eminevim işletmesi, fuar misafirlerine faizsiz finansman işleyişlerini açıklıyor.

09.09.2019-15:10 - (Son Güncelleme: 09.09.2019-14:41) Eminevim Şirketi Faizsiz Ev Alma Yöntemlerini Anlattı

İzmir Enternasyonel Fuarı'nda (İEF) bulunan "Eminevim" şirketi, misafirlere, ev satarken yürüttüğü faizsiz sistemle ilgili detaylı açıklama yaptı. 

Şirketin Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez, konuşmasında, 1991 senesinden bu güne Türkiye'nin 81 ilinde 146 binden fazla teslimat yaptıklarını söyledi.

Sahip oldukları sistemin ekonomiye aylık 250 milyon liralık fayda sunduklarını vurgulayan Sönmez, şunları söyledi:

"Sistem, kişilerin bankaya ve faize bulaşmadan hayal ettiği konutu küçük birikimlerle daha erken alabilmelerini sağlıyor. İmkanına ve ödeme fırsatına göre bir sistem sunuyoruz. Her ay bir kişinin evi teslim alması için o kişilerin taksit yatırması gerekiyor. Kişi bu sisteme girdiğinde kurada noter huzurunda ismi çıktığında biz parayı hazırlıyoruz, evini istediği yerden teslim alma imkanı sunuyoruz. Banka yok, faiz yok, vade farkı yok. Sistem buna göre uygulanıyor."

İnsanların konut satın almak için bankadan faiz katkısıyla kredi kullandığında, 2 ev fiyatı ödediğini fakat kendi işletmesi olan Eminevim işleyişinin faizsiz olduğunu belirtti. 

 

Ege Bölgesi'nde 8 iş yeriyle hizmet sunduklarını vurgulayan Sönmez, İEF'de 71 çalışanla insanlara işletmeleri hakkında bilgi sunduklarını ve sonucunda olumlu yanıtlar aldıklarını belirtti.

Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal